keskiviikko 12. toukokuuta 2021

Marimekon teekannu lahjaksi (Räsymatto)





















Meidän perhettä aina paljon auttanut henkilö oli jäämässä eläkkeelle.
(Ja muistaakseni hänen piti jäädä jo viime keväänä, vai oliko jopa aiemmin. Mutta tänä vuonna hän vihdoin jättäytyi työelämästä.) Hän on ollut perheellemme korvaamaton apu sekä saksan kääntäjä :) ensimmäisestä päivästä lähtien ja halusimme häntä jotenkin muistaa.


Mietimme miehen kanssa, että mistä kaikesta hän oikein pitäisi. Kun muistimme hänen olevan teeihmisiä, lahjavalinta olikin yllättävän helppo! Mutta olinpa minä hölmö! Ensin nimittäin harkitsin saksalaisia merkkejä ja etsin eri nettisivuilta kauniita teeastioita. Onneksi meillä kummallakin välähti ja googletimme heti Marimekon tuotteet. Tämä musta-valkoinen 'Räsymatto' -kuvioinen oli kyllä tosi kiva ja ei kun tilaukseen. 


Lahja oli ollut mieluisa, sain noin viikko takaperin viestin jossa kiiteltiin vuolaasti kauniista lahjasta. <3


Ostan mielelläni lahjoja, en pelkästään heille ketkä ostavat myös minulle (haha) vaan myös kiittääkseni. Haluan, että ihmiset tietävät, että ovat meidän ajatuksissamme. Ja ehkä nyt joka kerta teetä juodessa me omituiset suomalaiset tulemme mieleen. ;)



p.s. Ja miten sopivan kortin löysin! Katsokaas mitä löytyy 
kortin oikeasta alalaidasta?

 

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva lahja teeihmiselle! Ja kortti mitä mainioin! Luulin sitä itsetehdyksi. Minulla on tuo sama pannu valkoisena.
    Mukavaa uutta viikkoa ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kortti oli kyllä huikea löytö! Ensin etsin korttia jossa olisi kaunis mietelause tai runo, mutta tämä oli kivempi! :) Terkkuja Suomeen ja mukavaa alkavaa viikkoa. 💞

      Poista