perjantai 30. heinäkuuta 2021

Kesäloma 2021

Hiphei! 

Täällä Suomessa olemme ja nautimme kauniista säästä, ajoittaisista kuurosateista, herkullisesta ruoasta, perheestä, sukulaisista, ystävistä yms. Me rokotetut (siis minä ja mieheni. Lapset eivät ole vielä saaneet rokotteita) olemme uskaltaneet tavata muita rokotettuja, huomioiden turvavälit ja käsien pesua unohtamatta. Emme ole notkuneet ravintoloissa, mutta olemme käyneet ostoksilla ja olemme käyneet jo muutaman kerran uimassa.


Katsotaan mitä loma pitää vielä sisällään...


Sydäntä särkeviä uutisia olemme saaneet lukea sekä kuulla Saksasta. (Meillä oli siis kaikki hyvin. Mutta en tiennyt mitä olisin aiheesta blogiin kirjoittanut...) Niin paljon surullisia kohtaloita, hätää ja surua. Yksi paikkakuntamme hyväntekeväisyysjärjestöistä sekä lastemme koulu järjestivät keräyksen tulvan uhreille. Meidän perhe osallistui kumpaankin. 


Aurinkoa sinun heinäkuun loppuun!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että olette päässeet vihdoin Suomeen! Toivottavasti teillä on ihana loma ja saatte tavata paljon rakkaitanne ja tehdä kaikkea sitä mukavaa, mikä on mahdollista vain täällä ihanassa Suomessamme ❤Kiva kuulla Sinusta ja perheestäsi pitkästä aikaa. Kamalia uutisia tulvi silloin Suomeen Saksan hädästä 😓

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle! ❤❤ Terveisiä sinne ja nautitaan kesästä, kaikesta huolimatta. 🌻

      Poista