maanantai 12. heinäkuuta 2021

Yövieraita, ravintolareissuja sekä uimista

Harrastukset ovat alkaneet ja muutenkin olo on 'melko normaali' (ja toivotaan, että säilyy...). Toki maskit pysyvät vielä kasvoilla, kun käymme asioilla tai lapset ovat koulussa, mutta esim. testissä ei tarvitse enää käydä, jos mieli halajaa vaatekauppaan. ;)

Vaikka edellisistä harkoista olikin jo pitkä aika, lapset tuntuivat tykkäävän kovasti ja homma jatkui entiseen malliin. Mutta se on tärkeintä, että on jotain mukavaa tekemistä. Ja mitä nyt parkkipaikalla seurailin liikennettä, niin karateharkkoihin tuli paljon nuoria sekä lapsia. Hyvä homma! 

Viikonloppu meni yllättävän nopeasti! Perjantaina kävimme syömässä eräässä kivassa ravintolassa, jossa olimme käyneet.... Noh, joskus ennen koronan alkua. Oli niin mukava käydä pitkästä aikaa. Tunnemme ravintolan omistajan, aina niin herttainen, puhelias mies jonka kanssa juttelemme joka kerta pitkän tovin. Minua on vaivannut niska- sekä hartiasärky nyt monena päivänä ja mies antoi vinkin ja kertoi omasta kiropraktikostaan. Ko. vastaanotto on aika kaukana, mutta kuulemma tunnin autossa istumisen arvoinen paikka. :)

Lauantaina lapset saivat pitkään odottettuja yövieraita. Kävimme hakemassa suht uudesta hampurilaispaikasta burgerit sekä maistuvat ranut ja katsoimme Disney+:lta Black Widow -elokuvan. Lapset pelasivat niin sulkapalloa kuin pleikkarillakin, kun me miehen kanssa piipahdimme kaupungilla kuuntelemassa hieman livemusiikkia ja nauttimassa kesäillasta. Emme karanneet kotoa kuin ihan hetkeksi. ;)

Lapset juoruilivat ja kikattelivat vielä myöhään yöhön, mutta jossain vaiheessa kävimme sanomassa, että on parempi käydä jo yöpuulle. :) Tiedä sitten mikä minua väsytti, mutta minä nukuin sunnuntaina melkein puoli kymmeneen asti...hups! Mies oli tehnyt aamupalan koko köörille.

Burgerien ja pitkien yöunien jälkeen uinti maauimalassa maittoi ja oli taas virkistävää ja mukavaa. Illalla treffasimmekin ystäviä jotka olivat kutsuneet meidät kanssaan pizzeriaan. Meillä oli hauskat pari tuntia ja nauroimme vatsat kippurassa ystäviemme jutuille. Eli viikonloppuun kuului niin herkut kuin ystävät sekä mukava yhdessäolo. Mikäs sen mukavampaa!?


Tänään näyttää varsin harmaalta ja pilviseltä. 

Lapset ovat fillarilla liikenteessä joten katsotaan tulevatko kotiin puserot märkinä... 

Heinäkuisin terkuin! ❤❤❤


6 kommenttia:

 1. Ihanalta kuulostaa viikonlopun tekemisenne ja "koronatoipumisenne". Kuinka hyvää tuollainen taas ihmiselle tekeekään ❤ Meillä ei ole ollut testipakkoa kauppoihin mennessä, joten aika tiukat toimet teillä siellä on ollut. Tänne luvataan taas kolmeakymmentä täksi ja seuraaviksi päiviksi. Pientä sadetta odottelen meillekin, mutta eipä taida olla tulossa.
  Ihania kesäpäiviä teille☀️🌻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti luvut pysyvät maltillisina, että testipaikkoja ei tarvitsisi avata uudestaan. 🙏🙏🙏 Koronatoimet ovat olleet tiukat. Ja tuntuu nyt ihan hassulta, kun joitakin rajoituksia on otettu pois ja esim. lapset ovat päässeet taas harrastamaan. Tuntuu erikoiselta ja mukavalta saman aikaisesti. Ihanaa heinäkuuta! Hellepäiviä on ainakin nyt Suomessa riittänyt. 😊😎🌞🌞

   Poista
 2. Toivottavasti olette kaikki kunnossa siellä katastrofin jälkeen ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi! Täällä meillä kaikki ok. Niin sydäntä särkeviä uutisia... 💔 Hyvää kesää teille!

   Poista
 3. Hyvä kuulla ❤Kiitos, teille myös kaikesta huolimatta ☀️

  VastaaPoista