torstai 11. marraskuuta 2021

Isänpäivän suklaapatukkakortti (Vatertagsgeschenk mit Schokoriegeln)

 Oma isäni on kovien kääreellisten karkkien ystävä joten hänen lahjojen joukosta löytyy yleensä sellaisia. :) Tänä vuonna kortin (jonka päällä oli kaksi karhua ---> isäni käy melkein päivittäin metsätöissä) sisään pujahti rahaa koska tiedän isäni vievän autoaan vahaukseen tiettyyn autoliikkeeseen ja halusin kustantaa seuraavan vahauksen. :) 

Äitini oli aiemmin ilmoittanut napakasti, että isälläni on vaatteita monen vuoden tarpeisiin (Isäni ei tykkää käydä vaatekaupoilla, minä yleensä ostan isänpäivä- ja synttärilahjaksi 
vaatetta.) Joten siksi tällä kertaa tällainen käytännöllinen lahja. 

Lasten isän lahja on jo paketissa ja korttikin on jo hommattu. Mutta, kun näin tämän suklaapatukka-idean Pinterestissä, en vaan voinut enää vastustaa kiusausta. Nappasin muksut mukaan ja kävimme ostamassa lähikaupasta tarvittavat patukat!

Näitä oli monia erilaisia, erilaisin tekstein ja englanniksi löysin myös. Ja mies on kyllä herkkusuu, että nämä suklaat varmasti päätyvät ihan hänen omaan suuhunsa. ;)


p.s. Mies käy hyyyyyvin harvoin blogiani lukemassa. Minä yleensä kerron 
hänelle, että mistä olen kirjoitellut viime aikoina. Joten olen 2000% varma, 
että yllätys säilyy sunnuntaihin saakka. ;)2 kommenttia:

  1. Onpas hauska idea!Pitää laittaa korvan taakse 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli tosi hauska kortti-idea! 😊 Ja patukoiden etsiminen kaupassa hauskaa... 😀😋 Muutama ylimääräinenkin piti tietysti ostaa, varmuuden vuoksi...😉

      Poista