tiistai 9. marraskuuta 2021

Kodin raivausta ennen joulua

Kuten kirjoitin aiemmin, että lyhyen ajan sisällä olemme antaneet mm. lasten yhteisessä huoneessa olleen säilytyssysteemin eteenpäin, meidän vaaterekit ovat menneet uusiin koteihin ja Barbiet, muut nuket sekä tarvikkeet ovat muuttaneet uusien innokkaiden leikkijöiden luo. (Ikean säilytyssysteemin hakijoille pakkasin nukkeja mukaan.) Eräs tuttu rouva haki muksujemme vanhat Playmobilet. Niitä oli varmaan 4 pussillista! :D Pari päivää sitten neiti löysi hyväkuntoisen, vähän käytetyn Top Model -reppunsa ja kyseli jo ystävältään, että haluaisiko hän sen. Oli varmasti jotain muutakin mitä olemme laittaneet kiertoon, mutta ei tule mieleen...


Tarkoitus ei siis ole ollut laittaa eteenpäin tavaroita, että jouluksi voisi toivoa uutta, vaan nyt on tullut vastaan kaikkea mitä kasvavat murrosikäiset eivät enää tarvitse. Ihan parasta, kun hyvä tavara saa uuden kodin. :) Tuntuu siltä, että olemme aloittaneet jo joulusiivouksen, kun olemme raivanneet kotia. (Emme kyllä yleensä edes tee joulusiivousta, koska emme vietä joulua kotona...paitsi koronavuonna eli viime vuonna! :))


Lasten huoneet saavat tänä vuonna koristeet jo hyvissä ajoin. Niin reippaasti ovat pitäneet huolta uusista huoneistaan sekä käyneet läpi tavaroitaan, että varmasti ovat mielissään, kun laitamme valoja ja koristeita. Kyllä me jotain hauskaa keksimme! Lidlistä ostetut amaryllikset sekä kynttilät tuovat kyllä jo jouluista tunnelmaa olohuoneeseen. Tänä vuonna lisäilen koristeita pikkuhiljaa ja kuusi saa tulla myös aikaisin tänä vuonna.


Ja nyt kun aloitin joulusta puhumaan niin joulusukkatehdas on ollut melko ahkera ja Fazerin suklaita löytyy myös aika monta laatikkoa jotka ovat menossa lahjoiksi. Suomi-vieraiden matkaan sain laitettua muutamat joululahjat, mutta muuten vielä on lahjat ostamatta. Tässä on vielä reilusti aikaa. :) Ensin tulevat kyllä ne koristeet ja sitten vasta lahjoista stressaa.... tai siis jouluostoksilla käynti! ;)


Mitäs sinun viikkoon muuta? Minä lähden tänään kylään, saksalaisen rouvan luo kenet tapasin kesällä yksissä juhlissa ja vaihdoimme numeroita. :) 
P.s. Parvekkeella on metritolkulla valonauhaa. Pitääpä ottaa kuvia!


P.p.s. Onneksi on monia tapoja kierrättää. Voi antaa joko kavereille, myydä netissä tai viedä vaikka Punaiselle Ristille tai muille järjestöille. Facebookistakin löytyy jos jonkinlaisia ryhmiä, omalta paikkakunnalta löytyy varmasti useampikin kirppis-ja/tai lahjoitusryhmä.


2 kommenttia:

  1. Sitä tuntee itsensä niin reippaaksi ja tuntee saaneensa jotain isoa aikaiseksi, kun saa raivattua jotakin tarpeetonta pois kaapeista ja varastoista😃

    VastaaPoista