perjantai 13. tammikuuta 2023

Hauskaa viikonloppua!

Täällä vielä köhitään ja niistetään nenä punaisena. Mutta kyllä tämä tästä vielä suttaantuu. Perjantai on aloitettu käymällä ruokakaupassa ja ostamalla mm. 4 kimppua tulppaaneita. Tekisi mieli ostaa kimppu jokaiseen huoneeseen ja valita kaikkia värejä. Mutta mikä minua estää? Ensi kerralla hankin 6 kimppua enkä vain neljä. ;) 

Naapuri tuli tänään ovella käymään. Kun huomasi minun yskivän lähti hän oitis etsimään kaapista yskänlääkettä joka on toiminut hänellä. Hän antoi pakettinsa minulle. :) Kiitin häntä vuolaasti. Ja pitääkin seuraavalla kauppareissulla ostaa tulppaanien lisäksi myös näitä yskäntablettaja ja viedä naapurille, kun minä menin syömään hänen omansa. ;) (On siis luontaistuote!)

 

Vaikka taivas onkin aika harmaa, sisällä on keväistä ja värikästä!

2 kommenttia:

 1. Jotain iloista joulun jälkeenkin taas on, kun tulppaaniaika alkoi. Ne piristävät ihanasti, kun täällä Lounais-Suomessa on taas ihanl umeton ja musta maa 😔Niin kaunis talvimaisema hävisi kuin taikasauvan heilautuksella. Meille kotiin tulppaanit eivät vielä ole rantautuneet, mutta kyllä varmaan pian.
  Kiva, kun on noin ystävällisiä ja huomaavaisia naapureita 😍Kyllä tulppaanikimpulla on mukava sellaisia muistaa.
  Mukavaa viikonlopunjatkoa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on onneksi aurinko pilkottanut, mutta muuten päivän piristys on pitänyt hakea värikkäistä olohuonetta koristavista tulppaaneista. Kivaa tiistai-iltaa! ❤️🌹

   Poista