torstai 19. tammikuuta 2023

Loppuviikon nuhaiset terkut!

Hei vaan sinne kaikille! Flunssa ei ole päästänyt vieläkään tiukasta otteestaan. Niiskutan täällä vielä nokka punaisena ja aivastelen niin ääneekkäästi, että jopa taulut heiluvat seinällä. ;) Naapuri on käynyt meidän oven takana kyselemässä useampaan otteeseen, että toimiiko meillä lämmitys. Heillä on ollut ongelmia ja ovat ilmoittaneet asiasta kyllä eteenpäin. Minä olen ollut vilttien välissä sohvalla niin en tiedä johtuuko viluntunne siitä, että olen ollut kipeänä vai siitä, että lämmitys ei toimi...

(Aina jotain pieniä juttuja joita vuokranantaja pitäisi olla katsomassa. Meidän jääkaapin ovi on vieläkin ihan vinksallaan...Auttavainen ja yhteistyökykyinen vuokranantaja on tosi tärkeä juttu.)

Tulin pikaisesti toivottamaan hyvää loppuviikkoa ja pysykää te siellä terveinä! Luulen, että viikonloppuna pitää lähteä jo ihmisten ilmoille. Eiköhän tässä ole niiskuteltu jo ihan tarpeeksi. ;) Ja lääkärikin sanoi, että pikkuhiljaa ulkoilua ja lenkkejä auringonpaisteessa, niin kyllä se siitä. Eilen aurinko paistoikin koko päivän ja oli niin kaunis ilma.Toissapäivänä tyttären polkupyörästä oli päästetty ilmat pihalle ja huomasi asian vasta koulumatkalla. Toivottavasti tänään fillarin on annettu olla rauhassa!


p.s. Voisin kirjoittaa joskus pienen yhteenvedon "saksalaisesta flunssan hoidosta". Sain nimittäin lääkäriltäni uuden vinkin ja toki vuosien varrella on tullut kuultua ja kokeiltua kaikenlaista. :)

4 kommenttia:

 1. Tosi sitkeää sorttia on sinunkin flunssasi ja niin se on täälläkin ollut. Yskä kesti minulla syksyllä viikko tolkulla.
  Johtuisikohan lämpötilan alennuksesta tuo lämmityksen toimimattomuus? Suomessa ainakin on alennettu sitä.
  Kuinka harmillista, että joku viitsii tuollaistakin kiusaa tehdä, että puhkoo toisten pyörien renkaat. Kummalliset asiat saavat toisille iloa aikaan.
  Kirjoita ihmeessä siitä saksalaisesta flunssan hoidosta. Eri mailla on siinäkin omat tapana.
  Pikaista paranemista ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me olemme pitäneet lämpötilaa myös matalammalla kuin mitä normaalisti, enkä ole käyttänyt kuivausrumpua entiseen malliin. Ja olemme myös lasten kanssa keskustelleet energiakriisistä. Mutta yläkerta tuntuu kyllä paljon, paljon kylmemmältä kuin alakerta. Ehkä ensi viikolla pitää kysäistä, jos vielä tuntuu siltä. Kiitos sinulle paranemisterveisistä ja hyvää viikonloppua! 😊❤️

   Poista
 2. Die Zeit, die alte Bügelfrau, macht alles wieder schlicht vai kuinka se nyt menikään. Pian olet jälleen rientämässä!

  VastaaPoista