maanantai 2. tammikuuta 2023

Kaikkea hyvää uuteen vuoteen!

Heipä hei!

Toivottavasti vuosi vaihtui turvallisissa merkeissä. Meillä oli mukava ja rauhallinen uusi vuosi ystävien kanssa. Rauhallinen siis siinä mielessä, että olimme ystävien kotona ja nautimme hyvästä seurasta sekä ruoasta. Me emme ole koskaan ostaneet raketteja, tämäkään vuosi ei poikennut perinteestä. Katselimme ulkona muiden ampumia raketteja ja lapset sytyttivät tähtisadetikkuja. Ja nauraa sai paljon! Meillä on niin hauskoja ystäviä. Vedet silmissä tuli naurettua melkein koko ilta! Nauru pidentää ikää.

Mikä on sinun toiveesi tähän vuoteen ja teitkö lupauksia? Minä lupaan yhä pysyä omana itsenäni ja lupaan syödä suklaata vain viikonloppuna...tai ainoastaan silloin, kun olen iloinen tai, kun olen surullinen. Tai...

Kaurapuuroa lupaan syödessä enemmän! Se on tämän vuoden lupaus. Aion kyllä kertoa blogin puolella miten olen onnistunut tässä lupauksessa. :)
P.s. Ja vaikka blogini aihepiiri ei liity lukemiseen, aion kuitenkin aina silloin tällöin vinkata kirjoista joita olen lukenut. En ole myöskään se nopein lukija maailmassa, joten niitä vinkkejä ei tule ehkä hirmu usein. Mutta huomenna tulee yksi postaus. :)


4 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi. Saksassahan sitä saa toivottaa koko tammikuun, kun tapaa ensimmäisen kerran uuden vuoden puolella, työpaikoilla ihan kädestä pitäen. Täytyy vain olla hyvä muisti, ettei toivota monta kertaa samalle henkilölle. Skoolasin uuden vuoden tervetulleeksi piparminttuteellä ja katsoin viidennen kerroksen kattoterassitani ja vastapuolen ikkunasta ilotulituksia naapurustossa ja kolmen kaupungin yllä. Ovat näes rajakkain ja Reinin kummallakin puolella.
  En ole koskaan tehnyt uudenvuodenlupauksia enkä tehnyt taikoja, että näkisin tulevaan. Toivomukseni tälle vuodelle on, että en joudu kertaakaan sairaalaan. Viime vuonna tuli neljä käyntiä ja suuri leikkaus toivomatta ja ennustamatta. Motto: Don`t push the river it flows by itself .

  VastaaPoista
 2. Terveiset täältä lunta pyryttävästä Suomesta. Kaurapuuro on hyvää ja terveellistä ja itse tällä hetkellä syön pensasmustikoiden kera. Kaikkea hyvää perheelle tähän uuteen vuoteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkkuja Suomeen! Ja mikäs sen parempaa kuin kaurapuuro. Onnea ja terveyttä uuteen vuoteen! ❤️

   Poista