keskiviikko 28. joulukuuta 2022

Jouluterveiset sohvan nurkasta!

Heipä hei! Ihan ikävä ollut blogiin ja postausten kirjoittamisen äärelle. :) 

Mitä teille sinne kuuluu? Miten jouluaaton juhlinta sujui? Ja muut joulupäivät? Pysyykö joulukuusi teillä kodin koristuksena Nuutinpäivään asti vai korjaatteko pois jo hieman aiemmin? Joulua voi juhlia niin eri tavalla tai vaikka jättää juhlimatta. Jokaiselle löytyy se ikioma tapa ja se on juuri hyvä niin. 

Minun jouluun on kuulunut lukeminen sekä sukkien kudonta! :D Viimeinen joululahjakin tuli kudottua valmiiksi pari päivää ennen aattoa. Mitä sitä turhaan hätäilemään...Kun on kiire, niin jopas löytyy motivaatiota kutoa vaikka kellon ympäri! Mutta hyvin kerkesin. Vähän vaan oli sormenpää hellänä.

Palaan uuden vuoden jälkeen taas blogin pariin. Kaikkea hyvää sinne ja muistakaa turvallisesti rakettien yms. kanssa! Onnea, menestystä, rauhaa & rakkautta uuteen vuoteen. 

2 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulostaa sinun joulusi! Samoja juttuja, joita minäkin rakastan.
    Viime tippaan meni minunkin lahjojen valmistuminen. Vanhemman tyttären islantilaisneule valmistui niin, että prässäsin sen aattoaamuna ja sitten pakettiin. Mitään ei tapahtuisi ilman viimetinkaa! Vanhimman lapsenlapsen sukkaparista jäi toinen tekemättä ja nyt se on työn alla.
    Meillä jouluna kokoonnuttiin joka päivä yhteen ja syötiin jouluruokia.
    Hyvää Uutta Vuotta teille kaikille 🎉✨️💝

    VastaaPoista