torstai 15. joulukuuta 2022

Joulukalenteri 2022, 15. luukku: Glögihetki ystävien kanssa
Hyvää huomenta, guten Morgen!

Yllä näkyy muutamia kuvia meidän leppoisasta ja hauskasta glögihetkestä. 

Kutsutaan tukku rakkaita ystäviä, laitetaan iloista joulumusiikkia Spotifysta soimaan, sytytetään paljon kynttilöitä ja valmistellaan hyvää syömistä. Siinä on aika helpppo resepti loistavalle aamunavaukselle. Monet ystäväni oikein odottavat, että he pääsevät juomaan mausteista joulujuomaa ja he pitävät siitä kovasti. Tällä kertaa glögi oli tehty Lidlin mustaherukkamehusta ja tietysti monista mausteista. :)

Nämä kuvat ovat itse asiassa otettu sen jälkeen, kun vieraat olivat jo lähteneet! Kuvissa ei ehkä esiinny kaikki mitä söimme, valikoimaa oli tälläkin kertaa aika runsaasti. Aamiainen oli kokonaan vegaaninen poislukien tuossa yläpuolella näkyvä herkullinen piirakka jonka ystävä toi mukanaan sekä nuo suolaiset filotaikinaleivonnaiset jotka oli valmistanut toinen ystävä. Mutta muuten kaikille löytyi jotakin! Ja se onkin tärkeintä, että kaikki saavat vatsansa täyteen ja glögimuki on koko aika täynnä. :)

Minä lähden tänään paketoimaan joululahjoja. Osallistuin monien muiden mukana hyvänteväisyystempaukseen jossa kerättiin lahjoja lapsille ja nyt pääsen niitä paketoimaan. 
Olen ollut auttamassa muinakin vuosina. :)


Maustekakusta tulossa reseptiä myöhemmin!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti