perjantai 24. helmikuuta 2023

Suklaata suupielessä -kohti viikonloppua!

 Perjantai ja viikonloppu on hyvä aloittaa muutamalla suklaarasiakuvalla! Ei ainakaan jää kenellekään epäselväksi, että mikä on viikonloppuna parasta -herkuttelu! Perjantaisin lasten ollessa harkoissa käyn monesti sillä aikaa ruokakaupassa ja samalla ostan lapsille jotain herkkua. Vaikka meillä ei kalenteriin olekaan merkattu mitään "virallista karkkipäivää", on perjantai ehdottomasti se päivä, kun pussit ja rasiat poksautetaan innoissaan auki! Arkena tulee myös toisinaan herkuteltua, jos tapaan ystäviäni kahvilassa tai ollessani vapaaehtoistyössäni. (Siellä on usein taukohuoneen pöytä täynnä kaikenlaista hyvää suuhunpantavaa. Olen itsekin vienyt sinne kerran tiikerikakkua ja kerran korvapuusteja. Keksipaketteja tai suklaata olen vienyt sitäkin useammin.) Arki maistuisi aika mälsältä, jos ei tiistain kunniaksi söisi porkkanakakun palasta tai torstaina paria suklaakohvehtia. Maistuu se tavallinen torstaikin sitten paremmalta. :)


Viikonloppuna ei ole mitään ohjelmaa, otamme ihan rauhallisesti. Muutama viikko sitten piipahdimme viikonlopun aikana parissa museossa, mutta tällä kertaa ei ole mitään erikoisia suunnitelmia. Lapset odottavat, että eläintarhat ja huvipuistot aukeavat, mutta siihen on vielä tovi aikaa. :)


Kaikkea hyvää sinun viikonloppuun. 

2 kommenttia:

  1. Sarotti-suklaa on hyvää ja sitä myydään vain Saksassa. Sarottin firman logossa oli ennen söpö tummaihoinen Mohr, mutta sen sanan katsotaan olevan nykyään rasistinen. Ovat poistaneet näköjään vanhan logon. Mohr on vanhentunut saksalainen sana tummaihoiselle ihmiselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saksasta löytää kyllä laadukasta ja maistuvaa suklaata jokaiselle herkuttelijalle. 😊😊

      Poista