torstai 22. maaliskuuta 2018

Täytetyt paprikat









Vaikka täytetyt paprikat eivät ole lasten lemppariruokaa (heh, ilkeä äiti, kun valmistaa ruokia jotka ei jälkikasvulle aina maistu ;)) niin silti aina silloin tällöin meidän iltaruokamenusta ne löytyvät. Suht koht helppoa arkiruokaa ja tulee syötyä samalla paljon kasviksia. Ja niin iisi tehdä pelkkänä vegeversiona. Tykkään monesti muutenkin ruoista jotka vaan voi 'törkätä' uuniin ja ruoan paistuessa voi vaikka hoitaa pyykit tai tehdä vaikka saksan läksyjä. ;)

Tällä kertaa paprikoiden sisällä on:

jauheliha (mausteena tacomausteseos)
sipuli
fetamurskaa
juustoraaste
keitettyä riisiä
paistettuja herkkusieniviipaleita
(ranskankermaa piti laittaa myös...)



Kuten eilen kirjoitin, niin viikonloppuna tai ainakaan lauantaina ei tarvitse huolehtia ruoanlaitosta, kun olemme melkein koko päivän pois. Tapaamme taas pitkästä aikaa ex-naapurimme ja iltaan kuuluu mm. ruokailu isolla porukalla ravintolassa.

Tänään on kuitenkin vielä torstai, mutta huomenna sentään ei tarvitse mennä opiskelemaan saksaa...eli melkein viikonloppu jo. ;)

Hyvää melkein viikonloppua sinulle!


4 kommenttia:

  1. Onpa ihanat kuvat kevään väreissä ❤️Täytetyt paprikat ovat herkkua 😋
    Oikein kivaa viikonloppua teille ystävien kanssa 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sinulle 😊💗 Voi olla, että meikäläisen viikonloppu on lepovoittoinen, illalla/yöllä iski armoton kurkkukipu... 😕 Mukavaa viikonloppua Sinulle 😊⛅🌞

      Poista
  2. Voi Nam!
    Näyttävät tosi herkullisilta.😋❤️
    Olen tainnut kerran tehdä täytettyjä paprikoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytetyt tomaatit ovat myös maukas lisuke. 😊😋 On niin paljon pienempiä niin jaksaa syödä vaikka lihapullien ohessa. Näitä isoha paprikoita jaksaa yhden! Heh 😀

      Poista