lauantai 14. huhtikuuta 2018

Hortensia parvekkeella






















Hortensia oli ihan extemporehankinta maitokauppareissulla. Oli niin kauniin tuuhea, että ajattelin sen antavan ihanaa keväistä fiilistä. Kaipaisi kyllä isompaa ruukkua, mutta laitan sitten myöhemmin. Meillä onkin parvekkeella useampi isompi ruukku, että saa kyllä tehtyä paljon istutuksia. Haluan jotain vihreää kaveriksi joka kestäisi sitten vaikka läpi talvenkin (joku puksipuu tmv.), ettei tarvitse sitten syksyn tullen kaikkia roudata pois. Tuo ruukun alla oleva 'tarjotin' on saanut hieman osumaa sateessa, mutta on ihan kiva tuollaisena kuluneenakin. Kranssin olen ostanut kukkakaupasta ja sitä voisi hyödyntää kesäisissä asetelmissa.

Nyt, kun saamme Suomivieraitakin on mukava juoda vaikka iltapäiväkahvit/-teet parvekkeella istuen. Meillä ei ole lähiaikoina aikeissa ostaa isompaa pöytää, koska hississä/rappusia pitkin ei ole niin yksinkertaista hirveän isoja pöytälevyjä kanniskella. Miehellä oli nimittäin haaveissa sellainen polyrottinkinen kalusto, jossa oli valtavan suuri soikeanmuotoinen pöytä, lasitasolla. Oli kyllä todella komea setti ja varmasti laadukas, kun hintalappua katsoi, mutta mietin paniikissa, että miten se tuolla rappukäytävässä tänne ylös kannettaisiin. Eli asiat jäivät vielä hautumaan. Meillä on polyrottinkinen säilytysarkku ja siellä mm. taitettavia Ikean klappituoleja. Niitä voi napata sitten pöydän ääreen vaikka lapsille, jos tarvis on. :)


Mukavaa lauantaita, meillä on tänään lasten harrastuksiin kuskaamista 
ja lauantaisiivous!

4 kommenttia:

  1. Hortessia on niin ihana kukka!
    Onpa kiva, että teillä voi jo kahvitella parvekkeella. Ehkä täälläkin jo ensi viikolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt iltapäivästä olisikin voinut juoda ne kaffeet ulkona, mutta aamu valkeni niin sateisena ja harmaana. Toivottavasti huomisesta lähtien paistaa. 😎☀️

      Poista
  2. Kaunis Hortensia!
    Ja kauniit kuvat!💕

    VastaaPoista