-

-

torstai 29. marraskuuta 2018

Mariannekarkkipaita pikkujouluihin!

Tästä puserosta tuli niin Mariannekarkkivibat ettei tosikaan! Kun näin tämän roikkumassa vaateliikkeen takaseinällä se oli menoa heti! Kurkkasin hinnan, ettei lapussa lukisi mikään 4 numeroinen hinta ;) (maksoi siis 39,90 €) ja kiikutin kassalle hymyilevänä ja tyytyväisenä. Olen ennenkin maininnut, että punainen on lempivärini ja ollut jo pitkään. En siis omista täysin punaista garderobia, mutta punaista löytyy sieltä täältä ja sisustuksessamme myös. Muistan kyllä, että useampi vuosi sitten hankin Sokoksesta punaisen villakangastakin ja voi, että se oli kiva! Ehkä joskus taas sellaisen voisi hankkia, kun edelliset takit kuluu puhki.

Tämä pusero istuu kauniisti ja on ihana väripilkku. Jos pukisi esim. mustan jakun päälle saisi aikaan hieman hillitymmän lookin, jos sitä kaipaisi. Minä paritan tämän pikkujouluihin mustan hameen sekä punaisen clutchin kanssa. Pesin mustat pöksyt varmuuden vuoksi, jos tekeekin mieli laittaa pitkää housua hameen sijasta. Jalkaan mustat nilkkurit ja lämmin huivi kaulaan ja menoksi!

En osta vaatteita todellakaan niin usein kuin nuorempana tai vaikkapa ennen lasten syntymää. Nykyään ostan joko tarpeeseen tai, jos jotain todella kivaa osuu käteen (esim. tämä Mariannepaita!) Merkkiuskollista minusta ei saa tekemälläkään eikä minua vaatteessa ensimmäiseksi kiehdo sen hieno merkki tai kallis summa hintalapussa.

Tämä pusero tulee olemaan päälläni koko joulunajan, olen varma. :)
C&A palmikkokuvioinen hame on monta vuotta vanha ja 
maksoi n. 15 €. Mukava päällä, joustava materiaali. 
Clutch on ostettu Espanjasta."Throw kindness around"


4 kommenttia:

 1. Punainen on minunkin mielkkari ja joka talvi minulla pitää olla ainakin 1 punainen takki. Täällä kaamoslandiassa kaipaan väriä ja vähän harmittaa se mustan, harmaan, ruskean, tummanlilan yksipuolinen valikoima - vain toppiksissa tuntuu olevan enemmän värejä. Kun Keski- ja Etelä-Euroopassa menee syksyllä kaupaan, sieltä löytyvät kaikki ruskan värit! Ihania. Nyt on pakko mennä ostamaan Marianneja...:), nätti pusero :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mukava tapa välttää tai vähentää kaamos-apeutta pukemalla jotain värikästä ylle. :) Pikkujututkin voivat auttaa. Se on kyllä totta, että toppatakeissa on paljon värejä! Juuri eilen näin kaupassa niin kirkkaanvaaleanpunaisen takin, että tuli ihan mansikkapirtelö mieleen. :) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Kiva paita, ihanan raikas! Talvella moni pukeutuu kovin tummaan, saahan sitä talvellakin pukeutua iloisen värisiin vaatteisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä juuri talvella tai alkutalven pimeydessä pitäisikin kaivella ne iloisimman väriset vaatteet esille ja käyttää vain niitä. Puhutaan aina, että tuon ja tuon ikäisen ei pitäisi enää pukea tuollaisia vaatteita tai muuta vastaavaa hölönpölöä. Ehkä sen 'säännön' pitäisikin olla, että marraskuusta lähtien ei saisi pukea mitään tummaa. ;)

   Poista