-

-

keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Keväinen viikko

Aamulla, kun pyyhällämme koululle fillarilla reisiä hieman kirpristelee ohuissa farkuissa ja sormet kaipaavat käsineitä. Pojallakin oli kuulemma ihan jääpalikaksi jäätyneet korvat. Tiedä sitten jäätymisestä, mutta ainakin oli huonolla tuulella! :D Pipo ja kauluri olivat kyllä mukana, aamuisin ei kyllä tarkene ilman. Siis ainakin, jos on polkupyörällä liikenteessä.

Eri juttu on päivällä, kun aurinko helottaa kirkkaansiniseltä taivaalta. Samalla rotsilla vielä mennään, mutta asteen kevyemmän huivin olen etsinyt kaulaani. Sormikkaat ovat sormessa ja aurinkolasit keikkuvat nenällä. Kiva katsella kaupungilla, kun ihmiset ovat hymyssä suin ja ihmiset alkavat pukeutua vähän värikkäämmin. Pikkuhiljaa näyteikkunoihinkin alkaa tulemaan kevään värejä ja kevyitä vaatteita. Minulla on jo kiva trenssitakki, mutta ai, että miten kaunis paprikanpunainen trenssi on erään liikkeen näyteikkunassa. Kaunis kevättakki, keväiset asusteen, ah, kevät todellakin on pian täällä!

(Lyödäänkö vetoa, että kohta taivas räjähtää ja alkaa satamaan... ;))


Sen verran uhkarohkeita olemme olleet, että olemme ostaneet jo muutaman kerran jäätelöt ja olemme syöneet ne ulkona. Pikkuisen on vilu tullut sen jälkeen... Mutta, kun olemme persoja makealle niin emme sitten osaa kävellä jätskikojun ohitsekaan. Pakko, ihan pakko raahata luunsa sinne tiskille.  Saksalaiset syövät todella paljon jäätelöä, koska tosiaan joka puolella näkee jäätelötötteröitä ihmisten käsissä! Heitä ei näemme haittaa se ettei vielä ole heinäkuu...eikä meitäkään. ;)
Muutama kevätkuva olkkarista.
Ja mukavaa keskiviikkoa!


Pöydällä ikivanha Kotivinkki, 
vanhoissakin lehdissä aina jotain luettavaa ja kauniita kuvia joita katsella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti