-

-

perjantai 22. helmikuuta 2019

Perjantaina torilla

Tänään olen kipaissut torilla aamusella ostamassa jotain pientä, juustoja ja sellaista. Vaikka ei olisi mitään varsinaista ostettavaa niin torilla on kiva käydä kääntymässä. Viikon mittaan tulee käytyä pikkuostoksilla lähikaupassa tai vaikkapa Lidlissä niin torilta ei tule ostettua niin kamalasti. Ja, kun  lauantaisin tuppaamme tehdä isommat ruokaostokset autolla.

On siellä torilla toki oma tunnelmansa. Paljon puheensorinaa, ehkäpä tuttuja kasvoja ja mahdottomasti hyviä tuoksuja. Yleensä ostan niitä samoja juttuja; juustoa sekä leipää/sämpylöitä. Kesällä tulee ostettua sitten mansikoita ja muita saksalaisia, ihania marjoja. Aiemmin, kun kävin päivittäin saksan kursseilla ei ollut mahdollisuutta käydä aamuisin/aamupäivisin torilla, mutta nyt aikaa on riittämiin. Ehkäpä tästä taas syntyy joka perjantainen tapa.

Fillari pyllyn alle ja kori roikkumaan ohjaustankoon! Eihän siihen paljon muuta tarvita. :)

------------------------------------------------

Meille on tulossa tänään vieraita, ihan uppouusia ihmisiä minulle. Mutta eipä se kovin paljon haittaa, kun olen sosiaalinen ja tulen helposti juttuun erilaisten ihmisten kanssa. Jos jossain olen hyvä (ja itseään saa kehaista! :D), niin se on juuri se ventovieraidenkin ihmisten kanssa toimeen tuleminen. Kai se johtuu vain avoimuudesta ja siitä, että olen kamala hölösuu...;) Toivottavasti tämä hölösuu saa kaiken valmiiksi ennen vieraiden tuloa ja lasten kuskaamista harrastuksiin. Mies on tietenkin ;) töissä siihen viime tippaan asti, joten järjestelyt ovat melkein yksin omaan minun vastuullani. Mutta en toki valita, hölösuun lisäksi olen kova hössöttämään!Paljon terkkuja sinne,
mukavaa perjantaita sinulle!

2 kommenttia:

 1. Torit ovat kivoja paikkoja ihan vaan kierreltäviksikin, vaikkei aina mitään ostaisikaan.
  On mukavaa tutustua myös ihan uusiin ihmisiin ja saada uusia ystäviä. Ainahan sitä löytyy kaikenlaista juteltavaa.
  Hyvää viikonloppua 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että yleensä kaikkien kanssa löytyy sitä jutun juurta ja aiheita joista keskustella. Kunhan viihdytään yhdessä ja on mukavaa niin ei haittaa onko uusi vai vanha tuttavuus. :)

   Poista