-

-

tiistai 19. marraskuuta 2019

Adventtikynttilät hankittu!

En voinut vastustaa pieniä, metallinhohtoisia adventtikynttilöitä ja, kun ei siihen ekaan adventtiin nyt iiiiihan hiiiirveän pitkä aika enää ole niin päätin ostaa. Viime vuonna adventtikynttilät olivat suurehkot, mutta tänä vuonna mennään vuorostaan pienillä ja sievillä. Että ei sitten kevään korvalla harmita, kun kaapit ovat aivan täynnä kynttilänjämiä. ;)

Vielä kynttilät ovat vain koristeena lautasella, mutta joulukuun lähestyessä kynttilöiden kaveriksi tulee pari koristetta tai lasipalloa tmv. Let's see! Lasilautasen olen saanut äidiltäni. Hän oli saanut sen sukulaiseltaan, mutta kun äidilläni oli jo 2 samanlaista (lahjoja+perittyjä aarteita) niin kysyi minulta, että haluanko hänen kolmannen Riihimäen lasin Juulia-lautasen. Hyvä, että kysyi, pidän kovasti. :) Miten kauniit kukkakuviot ja niin suuri, että siihen saa tarjolle mitä vain tai sitten sopii koristeeksi esim. ruokapöydän päälle.

Lidlistä (muistaakseni) ostettu vaaleakukkainen amaryllis on avannut jo nuppunsa ja näyttää kovin sievältä. Ja hei, onhan meidän joulukaktuksessakin jo punaista vaikka kuinka paljon! Niin kiva! Ja toki ei missään nimessä pidä unohtaa ruokapöydän päällä komeilevaa jättisuurta joulutähteä joka on saanut ylleen Lidlin parin euron valonauhan. Aika kiva yhdistelmä, vaikka itsessäänkin joulutähti on toki hyvin kaunis, mutta tuikkivat valot on aina toivottu lisä. :)Onko jo ekat joulutähdet ostettu?
;)

Muumi adventtikynttilä :)

6 kommenttia:

 1. Kauniita kukkia ja kynttilöitä! Eilen katselin Lidlin hyasintteja, mutta kauppoja ei syntynyt, sillä ne olivat vasta pikkuruisen pikkuruisia. Kukintaa olisi saanut odotella varmaan jouluun saakka. Eli ei ole ostettu vielä mitään joulukukkia.
  Sateiset tiistaiterkut täältä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmin paikka, että ei löytynyt vielä kunnollisia hyasintteja. Mutta varmasti pian niitäkin. :) Mukavaa loppuiltaa sinne! 💖

   Poista
 2. Kauniit kynttilät. Vielä en ole ostanut yhtään joulukukkaa. Ainoastaan viritellyt valoja ikkunoihin ja ulos. Mukavaa marraskuuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa marraskuuta sinnekin! :) Ja se onkin mukavaa, kun voi viritellä tunnelmavaloja sinne tänne. On niin kivan näköistä ja jouluista. :)

   Poista
 3. Meillä sama muumi-kynttilä odottaa joulukuuta :) Joulutähdistä en niin välitä kun onnistun ne aina samaan pudottamaan lehtensä, oon niin surkea viherpeukalo mutta jokin jouluasetelma meille tosi joulukuussa hankitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ollut myös muutamana vuotena, että joulutähti ei ole kauaa kauniina pysynyt. Varmaan sitten saanut jo kylmää automatkalla kotiin tai sitten ollut liian lähellä ikkunaa tmv. Nämä ovat sinnikkäät yksilöt ja eivät ole pudottaneet varmaan yhtään lehteä. Vaikka täälläpäin tapana onkin tuulettaa muutaman kerran päivässä. :) Ovat kukat olleet sitten tarpeeksi kaukana vedosta ilmeisesti. En kyllä muuten tiedä kukista ja kasveista juuri mitään, vaikka niistä kovasti pidänkin. :) Mukavaa keskiviikkoiltaa sinne :)❤❤

   Poista