-

-

keskiviikko 13. marraskuuta 2019

Vesilettuja ja muuta...

Tänään olen hikoillut hieman kuntosalilla ja olipa lähtiessä hyvä fiilis. Ei nyt iiiihan voittajafiilis, mutta sellainen energinen ja olin itseeni tyytyväinen. Ihan oma moka, kun ei ollut huvittanut käydä salilla hetkeen, mutta tänään taas tutussa paikassa. En siis ole (valitettavasti ;)) himoliikkuja, mutta tykkään olla aktiivinen ja tykkään liikkua omaan tahtiin. Siksi varmasti pidän myös pyöräilystä. Tällä kuntosalilla olen käynyt koko täällä asumisen ajan enkä ole kyllä heti vaihtamassa vaikka paljon lähempänäkin meitä löytyy muutama paikka. On vaan niin kiva, tuttu paikka ja tuttuja ihmisiäkin jo kourallinen. Pari kaveriakin käy samassa paikassa ja joskus tulee oltua sattumalta samaan aikaan. Ja juorut ennen hikoilua! ;)

Tänään ja eilen on selvitelty putkiongelmia ja näyttäisi kaikki olevan nyt ihan ok. Mitään isompia remppoja tai muita en olisi yhtään kaivannut. ;) Eli hyvä näin! Ja tänään astuessani kodin eteiseen palovaroitin alkoi heti piippailemaan ärsyttävästi. Juuri ja juuri ylsin korkeuksiin jakkaran päällä horjuessa. Noh, nyt tuli sitten tsekattua useampikin paikka kodissa, heh. Jos vielä loppuviikosta tulee jotain niin en ala. (Niin ja siis Saksassa palovaroittimen asennus ym. on vuokranantajan vastuulla.)


Ja loppuun vielä lettukuvat. Meillä oli maidoton kokeilu tuossa hetki sitten ja sen johdosta meillä oli lettutaikina veteen tehtynä. Toki joku muu juoma kuin lehmänmaito olisi käynyt myös, mutta kun ei ollut kaurajuomaa eikä mitään muutakaan kaapissa. Ja näistä tuli mansikkahillon kanssa oikein hyviä! Ei haittaa vaikkei jääkaapissa olisi tarpeeksi maitoa, nämä passaavat myös ihan hyvin. :)


Kotikokkien ohje, KLIK!
Lisäsin vain ripauksen sokeria joukkoon.
4 kommenttia:

 1. Letut on herkullisia, hillo pelastaa jos joku raaka-aine puuttuu:)
  Mäkin oon saanut aikaseksi käydä salilla viikottain useammankin kerran,
  mutta sinne täytyy mennä valoisaan aikaan, muuten ei tule enää lähdettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotta saan raahattua luuni ;) kuntosalille laitan sängyn viereen seuraavan päivän vaatteet valmiiksi eli salivaatteet. Sitten on vähän kuin pakko lähteä. :D Siis ainakin niinä päivinä, kun aamulla väsyttää ja ulkona kylmää ja sataa ja tekisi mieli olla mieluummin kotona. Ja totta tosiaan, hillo pelastaa monet herkut! ;)

   Poista
 2. Ei se ole niin justiinsa, onko letut tehty meitoon vai veteen. Hyviä ne on hillon kanssa kuitenkin :D

  VastaaPoista