perjantai 1. marraskuuta 2019

Lasten Halloween-kemut 2019!

Nyt kehiin hieman kuvia lasten Halloween-kemujen kattauksesta. 6 kaveria ja meidän muksut juhlivat keskenään herkutellen, leikkien sekä lautapeleillä pelaten. En ollut pyytänyt ketään tuomaan mitään, mutta jokainen lapsivieras toi jotain mukanaan. :) Eli herkkuja riitti! Spotifysta karmaiseva Halloween-lista soimaan ja sälekaihtimet alas pelottavaa tunnelmaa tuomaan.

Mukavaa viikonloppua sinulle!
Ollaanko siellä oltu hurjissa Halloween-tunnelmissa? 🎃👻


















Halloween-naksuja Lidlistä!









Lasipurkkien ympärillä ideaalisidettä ja 
kuumaliimalla kiinnitetyt silmät. Helpoista 
helpoin lyhty/koriste karmaiseviin juhliin.









Maukkkaat nakkimuumiot!
Lehti-/voitaikinaa ohuina suikaleina ympärillä ja marinara-kastike seurana, nams! Tämän toi lasten kaverien äiti, mainio idea.

Kun hetkeä myöhemmin tuli viimeinen vieras niin hänen äitinsä toi vastaavanlaisia muumiokääröjä! :D Niistä ei valitettavasti ole kuvaa. Olivat samanlaisia vaan hieman pienempiä.





Lidlin kananuggetit olivat lepakoiden ja haamujen 
muotoisia. :)

Ja tietty hurjan näköisiä hampaita oli tarjolla myös...








4 kommenttia:

  1. Onpa ollut upeat halloween-juhlat ja mitkä tarjoilut ja koristelut. Meillä ei juhlita halloweenia mitenkään. Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  2. Hui kauhistus 😬 👻🤣Teillä on ollut jännittävää ja hienot tarjoilut ja koristeet 🕸️🕷️🦇👻Meillä vietettiin lempeänpelottavissa tunnelmissa pitakebabeja ja täytettyjä kurpitsanpuolikkaita nauttien ja tietysti halloweenkarkkeja oli tarjolla. Muutama keppostelijakin kävi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kävi tänä vuonna vain 3 lasta oven takana keppostelemassa ja hekin olivat lasten kavereita koulusta. :) Pitakebab ja täytetyt kurpitsanpuolikkaat kuulostavat herkulliselta. :)

      Poista