lauantai 2. marraskuuta 2019

Kauneushaaste

Tämän postausidean bongasin Mansikoita ja vaahtokarkkia -blogista! :) Tätä oli tosi hauska tehdä ja funtsia omia vastauksia. 



Varhaisin meikkimuisto

Äidilläni on aina ollut paljon kosmetiikkaa ja olen saanut tutkia niitä ihan vapaasti lapsesta lähtien. Joten varmasti liittyy niihin kaikkii kokeiluihin joita tein äidin selän takana meikkipöydän ääressä. Äidilläni on aina ollut tärkeää ostaa laatumerkkejä ja on aina tykännyt ehostamisesta. Äitiä olen saanut myös itse meikata monet, monet kerrat! :D

Mitä meikkejä löytyy käsilaukusta

Nykyään käsilaukustani löytyy vain hyvänä päivänä huulipuna ja ehkä rajauskynä. Ennen roudasin enemmänkin mukanani, nykyään se yksi tuote. Noh, jos jonnekin juhliin olisimme menossa niin silloin saattaisi olla joku kajalkynä mukana myös. Puuteria en ole käyttänyt kunnolla vuosiin, aiemmin enemmän. Minulla on yksi kivipuuteri ja yksi meikkipuuteri, mutta käytän aniharvoin. Otsan pyyhin paperilla, jos kiiltelee liikaa.

Lempituoksu

Voi että, niitä on monia! Mutta jos saa sanoa vain yhden niin sanon Calvin Klein One. Siihen palaan aina uudelleen ja uudelleen. On raikas ja sopii moneen tilanteeseen.

Henkilökohtainen kauneusvinkki

Meikin huolellinen putsaus! Ja ihon kosteutus. Vaikka olisi Pirkka-kasvovoidetta, ihan sama, kunhan on joku kosteuttava voide. Oman ihotyypin mukaan jne. Hyvä ripsari on myös tärkeä. Ei tarvita pidennyksiä, kun on hyvä mascara (mho!). :) Ja punaiset huulet ovat aina muodissa. 

Uusi kosmetiikkalöytösi

Ei nyt ole uusi, mutta olen ihastunut Lumenen CC-voiteeseen. Ennen ostin aina Garnierin BB, mutta nyt tämä Lumene on syrjäyttänyt edellisen lempparin ihan kokonaan. Toinen puteli menossa.

Ikimuistoisin virheostoksesi

Ostin silmämeikinpoistoainetta joka kirveli niin uskomattoman paljon...Se oli kamalaa...

Meikkivoiteella vai ilman

Meikkivoiteella (tai CC)! Mutta voin kyllä kulkea ilmankin, mutta kivempi saada kaunis sävy kasvoille. Ja, kun on pohja kunnossa niin muuta meikkiä ei edes välttämättä tarvitse 'niin älyttömästi'.

Eyeliner vai kynä

Ehdottomasti Guerlainin eyeliner yläluomelle! Ja Lumenen kajalkynää sitten alaripsien tyveen tuomaan syvyyttä katseeseen.

Huulipuna vai -kiilto

Huulipuna! Ja monesti joku aika vahva sävy, punainen tai violettiin vivahtava tummaroosa.

Ilman mitä kosmetiikkatuotetta et voisi elää

Vaikea valita yhtä....Mutta sanotaan se Guerlainin eyeliner. :D On niin mahtistuote.

Kauneustuote jota haluaisit kokeilla

Nuorempana ostin enemmän kalliimpia tuotemerkkejä, nykyään ihan 'tavismerkkejä' ja sitten joskus niitä hyväksi havaittuja hieman tyyriimpiä. Joten olisi ihana kokeilla jotain oikein kallista luksushuulipunaa tai luomiväriä ja tehdä vertailu samanlaisen, mutta halvemman tuottteen kesken.

Millainen olisi meikkifantasiasi

Ammattilaisen meikkaamat tummat, kohtalokkaat silmät kera syvän punaisen huulipunan. :) Tai jotain sinne päin. Oikein tumma iltameikki kuitenkin.



Ja sitten vaan halukkaat ottamaan osaa tähän haasteeseen. :)





6 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Itse tarvitsen aina kasvorasvan ja huulirasvan. Yleensä ihmisten ilmoille mennessä ripsiväriäkin pitää olla, mutta muuten aika vähällä meikkaamisella mennään :) Kivaa viikonlopun jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa sunnuntaita sinne! 😊😊 Tänään en taida tarvita kuin hiusharjan. ;) Eilisiltana menin tukka kosteana nukkumaan ja tänään on kuontalo ollut kuin linnunpesä. :D Joskus ei jaksa ehostaa eikä tarvitsekaan, hyvä niin. Jokainen löytää ne omat tapansa.

      Poista
  2. Kiva kun teit tämän, oli mukavaa luettavaa :)
    Ammattilaisen tekemä meikki on aina ihana ♥

    Mun täytyy laittaa tuo Guerlainin eyeliner mieleen, sillä
    hyvää lineria on vaikea löytää. Tai no nyt oon löytänyt mutta sitä
    saa vain ulkomailta, täytyy googlata saako tuota Suomesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä eyelineria en voi muuta kuin suositella. :) Ja on niin riittoisakin vielä. Kiitos kommentistasi ja mukavaa loppuiltaa :)

      Poista
  3. Normaalioloissa meikkaan harvoin. No, ehkä ripsaria, mutta töihin maskin alle on turha laittaa muuta. Ei tunnu mukavalle. Matkoilla kyllä meikkaan. Olen huono meikkaamaan, mutta yritän aina etsiä helppoja vinkkejä. Siksi tämäkin postaus oli kiva lukea. Tyttäriltä saan myös hyviä vinkkejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On aina kiva kuulla muilta vinkkejä hyvistä havatuista tuotteista. En itsekään pysy aina perässä kaikesta uudesta kosmetiikasta, mutta sitten jokunen ystävä aina kertoo uutuuksista. :)

      Poista