-

-

tiistai 11. helmikuuta 2020

Tulppaanitiistai


Myrskyt ovat ohitse ja nyt nokka kohti kevättä. Ainakin kevät on ensimmäisenä mielessä, kun kodissa on paljon tulppaaneita. Mitään muuta uutta kodissa ei ole, mutta uusia kukkia on sentään joka viikko. Tosiaan olemme ostaneet uuden, vaalean säilytyskalusteen olohuoneeseen ja sitä odotellessa. Se passaa varmasti hyvin TV-tason viereen ja design on vähän samansuuntaista. Aion laittaa kaapin uumeniin myös jotakin työhuoneesta. Vetolaatikoihin voi hyvin laittaa mappeja ja tärkeitä papereita joita pitää säilyttää vuodesta toiseen. Työhuoneen säilytysmahdollisuudet nimittäin ovat rajalliset. Monta vuotta vanha kuparinruskea Boknäs hyllykkö on nimittäin varmasti joskus menossa myyntiin. Näin olemme näin alkuun suunnitelleet. Koska olemme löytäneet todella kivan ja paljon isomman säilytyskalusteen tietokonehuoneeseen. Mutta katsotaan nyt, että missä vaiheessa olisi sen osto. Otetaan ensin vastaan tämä uusi kaluste!

Pitää vielä mainita, että meille ilmoitettiin liikkeestä ystävällisesti kirjeitse, että milloin aikovat kuljettaa meidän kaapin. Hyvin kohteliaassa kirjeessä oli päivämäärä sekä aikaraamit. Pitää siis sitten istuskella kotosalla odottomassa. Mutta eikö hyvää pidäkin odottaa? ;)


Kesimmäisessä kuvassa oleva Rivièra Maisonin maljakko on uusi ja sen ostin joululoman jälkeen. Tämä sekä Aalto-maljakko ovat kivannäköisiä vaikka tyhjänä. Tykkään kovasti! On kyllä aika raskas, pesu käy hauisjumpasta. :D

Mukavaa päivänjatkoa sulle!8 kommenttia:

 1. Kaunis on maljakko, kukilla tai ilman ♥ Mäkin ostin juuri uuden maljakon, vähän tylsistynyt meidn tavallisiin kirkkaisiin ja nyt on siinäkin vähän väriä.

  VastaaPoista
 2. Tulppaanit ovat tähän aikaan niin kivoja väripilkkuja kotona. Niitä tuleekin ostettua paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania kevään väripilkkuja. :) Ja toisella viikolla voi ostaa vaikka valkoisia, kun taas toisella viikolla pinkkejä. :D

   Poista
 3. Nuo vaaleanpunaiset tulppaanit ovat niin suloisia ja kaunis on myös maljakko niin kuin RM:n jutut aina. Täällä odotellaan taas sadetta eri muodoissa ja myrskyä.
  Mukavaa viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
 4. On kaunis ja hauska maljakko <3 Tulppaaneja on täälläkin joka viikko. Harmi, että ne säilyvät niin vähän aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pitää joka maitokauppareissulla napata kärryyn uusi kimppu. :D

   Poista