-

-

tiistai 18. helmikuuta 2020

Päivärutiinit

Eilen kirjoittelin meikeistä ja tänään ihan muuta höpinää, heh! :D

Aina välillä tulee viikkoja, että on paljon muistettavaa ja kiirettä. Ja siis, enhän minä itse käy edes päivätöissä, mutta se kiire tulee kaikkialta muualta. Että toisaalta jotkut asiat ovat itseaiheutettuja ja jotkut asiat niitä pakollisia menoja. Esim. tällä viikolla lapsia pitää roudata niin hammaslääkäriin, kolme kertaa harrastuksiin, toisella lapsella on yksi toinen tärkeä lääkärinaika, ja sitten toisella lapsella on korvalääkärin aika. Minulla on viikolla 3 eri kurssia joille olen ilmoittanut ja ne tietysti ovat itselleni tärkeitä. Ja antavat minulle niin paljon, että en kyllä vaihtaisi poiskaan. Miehen auto oli huollossa, että mies tarvitsi kyytiä sinne ja tänne. Tällä viikolla toinen lapsista saa vielä eräältä nuorelta naiselta apua läksyjen lukuun (äiti ja isä ei osaa aina auttaa...), joten se pitää ehdottomasti muistaa. Ai niin, eräs tuttava kenet olen nähnyt varmasti noin viisi vuotta sitten laittoi viestiä kuinka oli ajatellut minua ja haluaa tavata kahvien merkeissä...Kahvilatreffit ovat aina kivoja ja ne pitää tietysti johonkin väliin mahduttaa!


Ja tietysti sitä kaappia odotellessa...


Mutta kohta voisi ottaa rätin ja mopin käteen ja ruveta hommiin! Loppuun oranssin sävyisiä kukkaterkkuja!

Kliiviassa ihanat, isot kukat!
Omput ja perhonen olivat jossain asetelmassa ja laitoin ne nyt 
koristamaan tätä ruukkua seuraavaksi. :D

Yksi tulppaani on näköjään jo nuupahtanut ja janoiset 
ovat jo hörppineet kaiken vedenkin.
Lehtien päältä voisi pyyhkiä pölyjä... :D :D

4 kommenttia:

 1. Touhukas viikko siellä :) Liian harvoin tulee mullakaan pyyhittyä kasvien lehtiä, vois melkein viedä ne suihkuun ja säästyisi aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän isoja kasveja olen roudaillut joskus suihkuun, mutta on siitäkin aikaa. Tällaisessa leveälehtisessä ne pölyt näkyvätkin hyvin, heh. Ulkokasvit ovat ainakin saaneet lähiaikoina suihkutusta taivaalta.... ;)

   Poista
 2. Koti Ruotsissa, sitä ennen Saksassa,sydän usein Suomessa. Arkielämä samaa kumma kyllä joka paikassa… Kiitti kivasta sivusta

  VastaaPoista