perjantai 21. helmikuuta 2020

Uusi kaappi olohuoneessa & kivaa viikonloppua!

Heippa hei!

Ihmeellistä, mutta tuolla ulkona paistelee aurinko. Muutama pilvi, vaaleansininen taivas ja lintuja taivaalla. Tuntuu ihan ihmeelliseltä, kun ollut taas kurjia päiviä kelien puolesta. Enkä jaksaisi valittaa säästä tai saati mistään muustakaan, mutta harmaus oli ottamassa minusta vallan. Mutta nyt näyttää taas paljon paremmalta ja fiiliskin paljon pirteämpi. Eilen kävin salilla huhkimassa, mutta tänään jäin kotiin. Olemme nyt käyneet lauantaisin miehen kanssa, niin ehkä huomennakin taas yhdessä urheilemaan. Noh, sen näkee huomenna. En ota salikäynneistä stressiä kunhan muuten päivän mittaan tulee olettua aktiivinen ja liikuttua jotenkin.

Ja toki ne muutamat kuvat kaapista! Olemme kyllä tosi tyytyväisiä ja olkkari näyttää jotenkin sisustetummalta, jos edes sellaista sanaa on olemassa. ;) Tuntuu siltä, että kaappi olisi ollut siinä aikojen alusta asti. Kaapin kätköissä on tarjoiluastioita, maljakoita, kulhoja yms. Sain keittiön kaappeja tyhjemmäksi. Tai en tietty kokonaan tyhjentänyt, mutta nyt esim. ruokakomerossa on avarampaa eikä kaikkia purkkeja tarvitse tunkea ahtaasti samalle hyllylle. Pidän myös siitä, että ruokakomeron lattiatasolla on enemmän tilaa. Näin ollen on helpompi mopata tai imuroida. Ei tarvitse nostella mitään.

Kaapin ylle on varmasti vielä tulossa joku viherkasvi. Suuri sellainen ja sellainen jota ei tarvitse kastella liian usein...Ettei tarvitse pomppia sinne ylös kastelemaan, heh!


Huomenna treffaamme tuttuja ja lähdemme yhdessä ravintolaan syömään. Eli ihan kiva viikonloppu tulossa. Paljon terkkuja sinne!















Nappasin nopeasti yhden kuvan kaapin sisäpuolelta, hiukka huono kyllä!
Mutta siis, eri korkuisia hyllyjä ja olen laittanut mm. vaaseja 
ja tarjoilukulhoja sisälle.





Ovet eivät ole saman levyiset, kiva yksityiskohta.

6 kommenttia:

  1. On kiva saada kotiin jotain uutta. Meillä mies on kysellyt, koska käydään Ikeassa. Olen sanonut, että ehkä tässä joku viikonloppu. Meillä on matkaa Ikeaan, että siellä menee päivä reissulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on hieman matkaa Ikeaan, että ei ihan joka päivä tule käytyä. :D Mutta aina silloin tällöin, kun jotain tarvis niin tulee lauantai-aamuna ajeltua. Saa shoppailla miljoonan muun kanssa samaan aikaan. ;) Kyllä sieltä aina jotain löytääkin. ;)

      Poista
  2. Kivan näköinen kaappi! On aina mukavaa, kun saa kotiin jotain uutta ja kodin vielä lisäksi sillä tavalla toimivammaksi.
    Oikein mukavaa viikonloppua ystävien parissa ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) On kyllä kiva saada toisinaan jotain uutta huonekalua piristämään kotia. Harkittuja ja pitkäikäisiä ostoksia. Tästäkin kaapista sanoin miehelle, että sopisi myös hyvin vaikkapa työhuoneeseen. Mutta nyt majailee olohuoneessa TV:n vieressä. :)

      Poista
  3. Aurinkoista laskiaissunnuntaita :) On kaunis kaappi ja varmasti saa paljon laitettua kaikkea helposti saataville. Etelä-Suomessa voi viedä pyykkiä ulos kuivumaan, kun pyykkinaruille pääsee lumenpuutteen takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos, tähän kaappiin kyllä mahtuu aika paljon kaikkea. Tuli kyllä tarpeeseen, sai mm. ruokakomeroa tyhjemmäksi, kun siirsin sinne tarjoiluastioita. On kyllä ollut niin kumma talvi ympäri Eurooppaa... :/

      Poista