keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Ja taas kerran niitä tulppaaneja!

Tänäänkin on maitokauppareissulla tarttunut mukaan parit tulppaanikimput. Lidlissä tulppaanit ovat sijoitettu juuri tällaisiä kukkahulluja varten sopivasti siihen kassojen välittömään läheisyyteen. Siitä on sitten niin iisi napata parit puketit. Katselin orkideoita myös sillä silmällä, mutta jätin vielä kauppaan. Ostimme viikonloppuna puutarhaliikkeestä orkidea-asetelman uuden kaapin päälle (pitääpä ottaa kuva, näyttää ihan kivalta), mutta esim. Lidlissä ne orkidearuukut eivät maksa juuri mitään, mutta omien kokemusteni mukaan ovat ihan yhtä hyviä (sekä kauniita).



Tänään ei mitään ihmeellisiä höpinöitä. :)
Aurinkoterveiset täältä









Lupaan, että tämä on ainoa pääsiäisaiheinen juttu joka on esillä. :D

Ja kuten tarkkasilmäiset huomaavat on tämä jänö käynyt korvalääkärissä...
;)







Poika roudasi alakertaan pari lautapeliä. Halusi, että pelaisimme yhdessä. Star Wars -labyrintti matsit otettiin sitten eilen illalla. :)




2 kommenttia:

  1. Kyllä tulppaaneja on ostettu täälläkin joka viikko. Ne on niin ihania, vaikka kestävät niin vähän aikaa. Voi pupu parkaa, mutta onneksi hän on käynyt lääkärissä ja vamma on korjattu. Mukavaa loppukuuta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli hieno juttu, että pupu pääsi hoitoon. :D (Kyllä minua surettikin, kun korva irtosi!). Ajatella, että sunnuntaina jo eka maaliskuuta. Mukavaa perjantaita sinulle! 🌹

      Poista