maanantai 16. maaliskuuta 2020

Pienet alkupalat

Huomenta vaan!



Meillä oli viikonloppuna muutama vieras ja sen johdosta kattilat kävivät kuumina. Pari vierasta ei päässytkään tulemaan, joten ruokaa meille muille jäi riittämiin. :D Lauantaiksi oli luvattu kaunista säätä joten mies päätti grillata pääruoan parvekkeella. Pihvit ja halloumjuusto valmistuivat näppärästi ulkona ja muut sapuskat sisällä.

Mutta laitetaan nyt tähän väliin kuvat meidän pikkupurtavista. Yritän miettiä tarjolle aina jotain sellaista johon raaka-aineita löytyy jo kotoa. Esim. pöydällä lymyili iso kasa tomaatteja ja kalamata-oliivipaketti oli jääkaapissa. Niistä se ajatus sitten lähti. Iisiä herkkua joka sopi myös kasvissyöjälle.


Mukavaa alkavaa viikkoa!!
Stressaavia aikoja takana ja varmasti vielä paljon edessäpäin, mutta läheisten tuella ja positiivisella mielialalla pääsemme tämänkin yli. :)







Puiset pikkuhaarukat ovat Kreetalta.






Lämpimän patongin päällä viipale vuohenjuustoa, hunajaa 
sekä timjamia. 






Tyttären taidonnäyte; mozzarellapalloja, pikkutomaatteja, basilikaa 
sekä ripaus vadelmabalsamicoa.














2 kommenttia:

  1. Kivat antipastit! Mums, mums, vuohenjuusto ja hunaja...!
    Kyllä tästä selvitään❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olivat kyllä oikein makoisat antipastit. :) Pitää taas tehdä joku päivä!

      Poista