maanantai 14. marraskuuta 2016

Guerlain eyeliner ja Lumene CC-voide




Pidän kosmetiikasta, olen aina pitänyt. Meikkaan melkein joka päivä. Toki meikittömiäkin päiviä tulee, mutta syynä varmaan silloin kova flunssa tai kamala hoppu aamulla kauppaan. ;) Aina ei tarvita sotamaalausta (heh, hieno sana), mutta usein jo pieni ehostus tekee huiman eron omaan yleisfiilikseen. Kiva katsoa peiliin, kun sieltä kurkistaa punaiset huulet ja posket, eikä kalmankalpea haamu. Toki se kauneus ei todellakaan tule purkista vaan sieltä pään sisältä!

Kesälomalla Suomessa meikkipussini unohtui jonnekin, mutta koska tiesin saavani sen muutamien päivien sisällä takaisin koko meikkiarsenaalia ei tarvinnut päivittää uuteen. Riitti, että ostin jotain millä pärjäisin muutaman päivän ajan. Ja niistä muutamasta tuotteesta kuvassa on yksi; Lumenen CC-voide. 

Tuubi osui silmiini Prismassa. Etukäteen olin miettinyt ostavani BB-voiteen (Garnier ollut tässä lempparini), mutta kun näin tämän CC:n (=color correcting) päätin kokeilla, ensimmäistä kertaa. Merkkinä Lumene on tietenkin suomalaisena tuttu ja olen pitänyt monista heidän tuotteistaan vuosien varrella.

Kun aamuisin levitän voidetta, tuntuu kun en levittäisi edes mitään! On niin samettisen pehmeä, sulautuu ihon sävyyn kuin nakutettu  ja tuntuu hyvin kosteuttavalta. Tuote tuntuu myös todella riittoisalta. Tämän loppuessa Suomi-lomalla ostan varmasti uuden tuubin. Ja todella, hintakaan ei päätä huimannut!


------------------------------------------

Kuvassa oleva Guerlain'in eyeliner tuli ostettua lentokentältä, kun olimme matkaamassa syyskuussa ystäviemme häihin. Halusin uuden, kestävän ja tarpeeksi ohutkärkisen eyelinerin siveltimellä, EN kynämallisella kärjellä. Kun kerroin toiveeni taxfree-myyjälle hän suorastaan ryntäsi Guerlainin meikkiständille ja valitsi laatikosta minulle juuri tämän. Se oli hyvin simppeliä se. 

Mutta eyeliner on juuri sitä mitä myyjä lupasi, helppo levittää ja pysyy! Saan rajattua yläluomen todella kapeasti tai myös paksummin, miten tahdon. Ihan mahtava! Näillä kahdella tuotteella pääsen jo pitkälle. Ehkä se puna tarvitaan ja ripsiin väriä! :)



Ja ei ole maksettu mainos ;)
Kunhan lämpimikseni kerroin omista (tämänhetkisistä) suosikeista!!



2 kommenttia:

  1. Itse käytän paljon Lumenen meikkejä.
    Tyttäret käyttää tuota Lumenen cc voidetta. Itse en ole kokeillut sitä.

    Kivalta näyttää tuo eyeliner.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumene on varmasti monen suosikki, tuttu, turvallinen ja luotettava! Hienoa, että on Suomessa valmistettua laatukosmetiikkaa. :)

      Poista