tiistai 15. marraskuuta 2016

Kynttilätunnelma piristää nuhaista


Ei täällä ihan ;) niin pimeää ole kuin mitä yllä olevat kuvat antavat ymmärtää. Kuvissa omanlaisensa tunnelma enkä halunnut muokata kuviin yhtään enempää valoa. Aamulla ollaan herätty sateiseen, tuuliseen päivään. Lapsetkin sanoivat, että onko kello oikeasti pian kahdeksan, kun heidänkin mielestä oli epäilyttävän hämärää. Öisin ollut pikkupakkasta ja aamuisin ollut kirkas taivas ja kirpakan viileää, ruoho valkeana kuurasta. Tänään saimme vaihtelun vuoksi vettä niskaan.

Tänään piti juosta asioilla ystävän kanssa. Oli tarkoitus käydä puhumassa saksan kurssista paikan päällä ja sen jälkeen yhdessä lounaalla. No jospa vaikka huomenna! Onneksi ei sentään ole kuumetta. Kovan nuhan takia en ole nukkunut juuri yhtään, katselin kelloa tai asettelin tyynyä läpi yön. Nuhassa ja yskässä nukkuminen on...noh, kyllä te tiedätte, inhottavaa. Mutta nuhia tulee ja menee, pikkujuttuja! :) 

Muumimukiin teetä, kukkavillasukat jalkaan ja sohvalle pötköttämään siihen asti, kun lapset pääsevät koulusta. Onneksi löytyy mansikkavispipuuroa, johan olotila kohenee silmissä!


Ruokailutilassa ja olohuoneessa palaa yhteensä seitsemän kynttilää ja yksi led. Tunnelmaa kerrakseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti