tiistai 15. marraskuuta 2016

Iltaherkut perheen kesken


Kuvan alareunassa jälkkäri ;)Muutama viikko sitten nautimme perjantaiherkut yhdessä perheen kesken ison ruokapöydän ääressä. Yleensä niin paljon helpompaa syödä keittiössä, kun ei tarvitse roudata astioita minnekään ja kaikki löytyy läheltä. Mutta tänä perjantaina me nautimme pikkuherkkuja ison pöydän ääressä istuen ja lapsia ihmetytti! 

Hedelmäsalaatti, rypäleet, kurkut, 
babyporkkanat, leikkeleet ja mm. tuore leipä maistuivat pikkuväelle kun äiti ja isä nautti niin juustoja kuin chilillä maustettua fetajuustoa, tsatsikia ja oliivileipää. Tarjottavien määrän olin ylimitoittanut yläkanttiin....mutta jäipä seuraavalle päivällekin.

Suolattuja cashewpähkinöitä, minikurkkuja, salamia sekä juustoja.
Tänään oli ihan 'taviskotiruokaa', 
maittavaa sekin. :)
4 kommenttia:

 1. Voi mitä herkkuja siellä on ollut! Namskis!
  Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskiviikkoterkut täältäkin! :) Tänään on ystävän kanssa syöty kasvispizzat lounaaksi, että aika herkkupainoitteinen ollut tämäkin päivä. Ilta kohden pitää keventää... ;) Tuollaisia herkkuiltoja perheen kesken pitäisi järjestää useammin. Lapsetkin uskaltavat maistaa edes pienen murusen.

   Poista
 2. Herkullisen ja tunnelmallisen näköistä. :) Voittaa yksinäiset ateriat tietokoneen äärellä toisella puolella maapalloa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tuntuu kummalliselta olla siellä toisella mantereella ihan yksin, mutta varmasti on hieno kokemus seikkailla yksinkin. Kuulostaa kornilta, mutta yksinkin on hyvä olla. (Ja kunhan se on olosuhteiden pakosta tai omasta halusta :)) Pitää ottaa tavaksi ja omalle perheelle kattaa toisinaan isoon pöytään iltaruoat eikä aina tyytyä keittiöön...toki eihän siinäkään mitään vikaa ole. Mutta vaihtelu virkistää, aina!

   Poista