sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Uusi vedenkeitin!

Onpas vähän hassuja kuvia meidän uudesta vesipannusta! Mutta oma pärstä näkyi (tietysti) jokaisessa kuvassa, joten siksi tarjolla vain tällaisia puolittaisia. ;)

Meidän ihana, lojaali Kitchen Aid'in vesipannu oli ruostunut (pinnoite sisällä) ja me jouduimme luopumaan siitä. Mutta ei mennyt montaa hetkeä, kun mies oli jo kurvannut kodinkoneliikkeen eteen ja hän kävi kotiuttamassa tämän tyylikkään Le Creuset'in vesipannun, joka on kokonaan ruostumatotan terästä.

Toivottavasti tämän kanssa pitkä yhteinen elämä edessä. Olemmehan kovia teenjuojia.


Ja tähän huusholliin ei miehen mielestä 
tule johdollista vedenkeitintä, hän jostain 
syystä tykkää tällaisista 'vanhanaikaisista'. Ja joskus kai pitää kuunnella miehenkin toiveita, heh ;)


Rattoisaa sunnuntaita...illalla vielä reseptiä tulossa.4 kommenttia:

 1. Hieno uusi vedenkeitin!
  Meillä ei ole vedenkeitintä ollenkaan.
  Kivaa illan jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. Jännä, että Kitchen aidin pannu ruostui. Eikö niiden pitäisi olla "ikuisia"? Me jouduttiin palauttamaan häälahjaksi saadulla lahjakortilla ostettu Sarpanevan pata, kun emalipinta alkoi heti halkeilla ja pohja ruostui tosi pahasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :/ niin mekin luulimme, että Kitchen Aidin kovassa käytössä kyllä oleva vesipannu kestää. Mutta ns. saumakohdassa paljon ruostetta. Ja sisällä jonkinlainen pinnoite. Lähetimme asiakaspalautetta (USA:an) ja saimme pikaisen vastauksen, mutta mies ostanut pannun USA:sta ei täällä Euroopan päässä voinut tehdä mitään. Meillä on kaksi muuta K.A. laitetta, slow cooker sekä se yleiskone ja niihin molempiin olemme enemmän kuin tyytyväisiä. Joten valitettavasti välillä tulee vastaan 'maanantaikappaleita', kuten esim. teidän Sarpanevan pata. Harmillista. :/

   Poista