-

-

keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Lasten kekkerien gift bagit!

Nykypäivänä on tapana, että lastenjuhlista kotiin lähtevät saavat pienet muistamiset mukaansa. Olkoot sitten muutama karkki tai vaikkapa joku pikkujuttu, vaikka tytöille hiuspampuloita ja pojille pikkuauto. Mekin olemme joka vuosi askarrelleet vieraille pienet lahjapussit, niin teimme tänäkin vuonna. Tänä vuonna tulikin tehtyä aika ajoissa, kun kaupassa karkkiosastolla asia pälkähti yht'äkkiä mieleeni.

Joka kerta, kun meidän lapset ovat kotiutuneet juhlista mukana on aina tuotu jotain kivaa. Poika on saanut mm. smiley face - avaimenperän ja tytär kimaltavan rannekorun. Onhan niitä ollut vaikka minkälaisia pikkulahjoja. Karkit ovat tietenkin aina se kovin juttu. ;)

Kerran ystävätär oli askarrellut kotiinlähtölahjat lastenruokapurkeista. Pienet lasipurkit olivat täynnä M&M -karkkeja tai vastaavia ja purkin ympärillä juhlien teemaan sopivan värinen naru ja kannessa taisi olla tarra. Heidän perheessä olikin siihen aikaan pieni taapero, että niitä lasipurkkeja oli varmasti keittiössä pilvin pimein. Hieno idea uusiokäyttää kotiin kasaantuneet lasipurkit. Ja karkkinsa ahmineet heittivät sitten ne halutessaan lasinkeräykseen tai säilyttivät karkkipurkkina. :)

Kun näin nämä värikkäät pahviset kipot kaupassa tiesin heti, että näistä tulee tämän vuotiset gift bagit lasten kavereille. Pahvinen kulho ei ole liian pieni eikä liian iso, juuri passeli muutamille karkeille sekä tarroille. Kuvan ottamisen jälkeen sujautin mukaan vielä tikkarit koska mielestäni jäivät vähän alastomiksi ja värikäs tikkari on aina hyvä idea, eikö vaan? ;) Jättikokoisesta pussista riittää kaikille muksuille yhdet ja loput voi aina säästää lasten karkkipäivää varten.


Tytöille tarkoitetuissa purkeissa oli myös tarroja 
(pojilla sitten enemmän karkkia). En vain 
etsinnöistä huolimatta löytänyt kivoja 
'poikamaisia' tarroja. Toki kaikenlaiset 
tarrat sopivat tietenkin sukupuoleen katsomatta 
kenelle vain, mutta tiedän oman poikani 
kaverit ja olisivat olleet innoissaan 
Star Wars yms. tarroista. 
Mutta ei nyt näkynyt missään... :-/

Meidän poika liimailee ainakin tarroja mielellään 
minne nyt vain saa. :D

En halunnut laittaa mitään muovia 
ympärille joten varmistaakseni, 
että karkit eivät sinkoile sinne tänne 
pistin teippiä hieman ympärille.

Voisi kyllä itsekin käydä etsimässä jostain parit karkit...4 kommenttia:

 1. Tosi kivat gift bagit!
  Voi miten muistan tuon ajan, kun lastenkutsuille tehtiin kavereille pienet muistamiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä saattaa olla vika vuosi, kun pidämme näin isot pirskeet lapsille niin nyt on viimeinen mahdollisuus kaikenlaiseen askarteluun! :D Ehkä ensi vuonna sitten pienemmät juhlat, nyt nimittäin kaksosten juhliin tulee yli 20 vierasta, huh! :D

   Poista
 2. Hauska ja värikäs idea. itselläni ei lapsena ollut koskaan sioja synttäreitä, mutta kyllä muistan tulleeni iloiseksi kun kaveri synttärionginnasta sain vhän arkkeja ja tarroja mukaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakaan ei ollut lapsena isoja synttärijuhlia, ehkä nyt aikuisena on erityisen kiva järjestää lasten juhliin kaikenlaista ja askarrella. Ja minä olen aina pitänyt näpertelystä. :) Ja ne pikkujutut tekevät lapsivieraat kyllä niin iloisiksi. :)

   Poista