-

-

sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

Uutta parvekkeella: istuinryhmä

Nyt tuli vihdoin ja viimein otettua niistä uusista kalusteista kuvia! Tätä istuinryhmää tuli tosiaan etsittyä kissojen ja koirien kera. Ja sai tehdä netissä salapoliisityötä ja etsiä ja etsiä. Emme etsineet mitään tiettyä materiaalia ensimmäiseksi, mutta kuitenkin lopulta päädyimme polyrottinkiin. Materiaali on vaan niin helppohoitoinen. Meillä on isohko autotalli ja todella suuri kellarihuone, mutta emme kuitenkaan saa sinne enää kamalasti mitään isoa mahtumaan. (Autotalliin pitää mahtua iso auto, 4 fillaria yms. autoihin sekä fillareihin liittyvää. Ja kellarissa nyt vaan on vaikka mitä romua ja tarpeellista! :D) Joten kalusteet tulevat olemaan 24 h/365 vrk ulkona. Mutta huomasin kyllä Amazonissa (?), että myynnissä on erilaisia, eri kokoisia suojapressuja puutarhakalusteiden ylle. Sellainen talveksi!

Toisaalta hyvä, että etsimme aika kauan emmekä ottaneet heti sitä ekaa 'ihan kivaa' jonka näimme. Tämä ryhmä oli nimittäin halvempi kuin moni katsomamme ja kuitenkin ihan yhtä laadukas.

Reunimmaisten istuimien selkänojat voi kaataa vaakatasoon ja koska sohva on 3 osassa se oli myös helppo kantaa parvekkeelle. Tai kuskihan se kantoi, me autoimme vain suojamuovien kanssa. :) Mutta kuitenkin, ei ole liian raskas liikuteltava esim. terassin laatoituksen pesua ajatellen.

Nyt vielä on keksittävä missä säilytämme noita 14 pehmustetta, kun sääolosuhteet eivät houkuta ulos istuskelemaan. Nyt olemme vain nopeasti roudanneet olohuoneeseen. Mutta, jos sattuisi huono flaksi käymään ja sadetta piisaisi viikosta toiseen olisi kiva, jos ne olisivat jossain muualla katseilta piilossa. Talvella sitten pusseissa kellariin. Kellari on suht koht lämmin talvellakin. Noh, ehkä keksimme vielä säilytysratkaisun. :)
Olkkarin sohvalta nopeasta nappaistu viltti. 
Illan tullen jalkojen päällä 
lämmikkeenä. Joku hieman värikkäämpi 
toki passaisi paremmin. :)


Leppoisaa sunnuntaita!

Me olemme käyneet viime ja tänä viikonloppuna uimassa ja 
tänään on vielä vuorossa leffa ja lasten kamu on tulossa meidän kanssamme.
Meidän jengi ostaa joka kerta leffaevääksi nachoja. joka ikinen kerta! :D
Kertaakaan emme ole viinilasillista tai olutta ostaneet vaikka sekin 
leffateatterilla olisi mahdollista. :)
Pitää joskus kokeilla!
2 kommenttia:

 1. Hyvännäköinen kalusteryhmä!
  Kyllä nyt kelpaa istuskella parvekkeella.
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Mukavaa maanantaita, juhannus ihan nurkan takana jo. :)

   Poista