-

-

perjantai 26. heinäkuuta 2019

Iki-ihana Suomi!

Täällä on aina hyvä olla. Sataa tai paistaa. Ei mitään väliä. Silti hymyilyttää ja on hyvä mieli. Ei ota pattiin mikään. Tuntuu, että kaikkialla on helppoa ja iisiä olla. Huomaa, että ymmärtää :D :D kaiken mitä ympärillä tapahtuu ja sanotaan. Ei tarvitse jäädä tuppisuuksi tai hölmöläisenä funtsimaan mikä on homman nimi. Nyt lomalla olemme saaneet kokea todella upeaa asiakaspalvelua eri paikoissa. En siis sano, että Saksassa se olisi huonoa tai, että aiemmin (asuessamme vielä Suomessa) olisi ollut huonoa täällä. Mutta ollut kyllä niin hyviä kohtaamisia, että olemme kyllä antaneet positiivista palautetta suoraan.

Lomaa Suomessa vielä riittää onneksi muutamaksi päiväksi ja sitten taas kohti kotia ja Saksaa. On toki kiva mennä sinnekin. Siellähän se meidän koti nyt on ja ollut jo yli 8 vuotta. Lapsilla koulut ja kaverit sekä harrastukset. He ovat kovasti juurtuneet Saksaan vaikka rakastavatkin yli kaiken KAIKKEA Suomessa. Ja kyllä sanovat senkin ääneen. Varsinkin poika mainostaa joka välissä jotain joka on paremmin täällä, heh! Mutta sitten taas elokuun puolella alkaa kouluarki ym. puuhat, odotan kyllä sitäkin ihan innolla. Ehkä saamme syksyllä vieraitakin Suomesta ja tiedä vielä mitä syksy sitten tuo tullessaan, jos vaikka mekin taas piipahdamme koti-Suomessa...you never know...

;)

Olemme kyllä uineet paljon, lapset melkein joka päivä. Olemme kerinneet nähdä ystäviäkin, joka on aina todella mieluisa juttu. Kohtaamisia kahvikupin tai ruoan äärellä, se passaa meille aina enemmän kuin hyvin.


Mukavaa loppuviikkoa!
Ja vielä on kesää jäljellä. 


p.s. Palaan paremmin blogin pariin sitten Saksassa. Ja voin esitellä ostokset/tuliaiset. Auto tulee olemaan niin tuupattu täyteen, että matkustan varmasti kolme matkalaukkua sylissäni takaisin kotiin.

6 kommenttia:

 1. Matkoilta on aina hyvä palata Koti-Suomeen, niin varmaan teidänkin ulkosuomalaisina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aina hyvä palata kotiin. Ja ainahan sinne Suomeenkin taas pääsee. :) <3

   Poista
 2. Mukavaa, että olette viihtyneet täällä!
  Kyllähän reissun jälkeen aina kotiin on kiva palata.
  Kivaa heinäkuun loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmintä heinäkuun vikaa päivää sinullekin. :) Ja reissuilta on aina kiva myös palata kotiin. :) <3

   Poista
 3. Kuulostaa niin ihanalta! Kiva kun olette päässeet Suomen kesää ihastelemaan♥ Lomailu on sitten mukavaa ja kiva kun niitä akkuja saa ladattua niin taas jaksaa arkea/kouluja ahertaa:) Leppoisaa kesän jatkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on akut ladattu ja kiva odotellakin taas syksyä vaikka toki vielä kesä jatkuukin. :) Ihanaa loppukesää <3

   Poista