sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Suomi-loma 2019: Imatran kylpylä

Olin ollut niin pitkän ajan pois blogista, että oli jo tultava postailemaan. Kännykkäpostailu ei ole välttämättä minun lempipuuhaani, mutta haittaako tuo mitään!? :D Mitäs kaikkea olemme Suomessa puuhailleet? Noh, kaikenlaista kivaa tietenkin. Viime vuonna asuinpaikkanamme toimi viikon ajan ihana mökki, mutta tänä vuonna jouduimme perumaan mökkibuukkauksemme jonka olimme tehneet jo hyvissä ajoin. Jostain syytä varaus(?)järjestelmä oli laittanut mökkiviikkomme aivan eri päivämäärään ja myöhemmin meille ehdotettiin toista ajankohtaa, joka kyllä meille sopi. Sitten kuitenkin se taas vaihtui ja halusimme perua koko mökin. En tiedä yritettiinkö meitä huijata vai mikä peli oli kyseessä.

Kun emme saaneet mökkiä päätimme sitten kokeilla jos löytäisimme vielä melko viime tingassa kivan kylpyläloman. Päädyimme Imatran kylpylään, jossa emme olleet koskaan vierailletkaan. Meillä oli varsin uusi, tilava lomahuoneisto ja hienot puitteet. Kylpylän puolella oli kiva polskia kahdesti päivässä ja muuten vietimme aikaa lähiseuduilla. Ja kyllä siellä tekemistä riittää, jos ei halua uiskennella itseään rusinaksi ;) aamusta iltaan.

Lähellä on niin golfkenttä kuin lenkkimaastot, Angry Birds sisäleikkipuisto, kiipeilypuisto löytyvät myös perheen nuorisolle yms. Itse kylpylä-resortissa on muutama kauppa, kahvila, ravintola, keilahalli yms.

Nyt ei löydy kuvia itse kylpylän puolelta, siellä ei kännykkää käytetty! :D Mutta huoneestamme on muutama kuva.

Ihanaa heinäkuun loppupuolta Sinulle!


Edit
Huomasin, että olin unohtanut lisätä kuvan jossa näkyy lomahuoneiston keittiö. Nyt on sekin lisätty ensimmäiseksi. Ja mainitaan vielä, että keittiö oli hyvin varusteltu. Kaikki kodinkoneetkin olivat laadukasta Boschia ja astioita ja ruoanlaittovälineitä oli jos jonkinlaista. Tällä kertaa nautimme valmiista ruoista ravintoloissa, mutta ruoanlaitto olisi kyllä onnistunut mainiosti. Ja brekut olisi voinut syödä aamuisin vaikkapa viihtyisällä, lasitetulla terassille. 

2 kommenttia:

  1. Varmasti vaihteeksi kiva vaihtoehto loman vietolle tuo kylpyläloma. Hauskaa lomailua edelleen 🐝🌼❤️

    VastaaPoista