maanantai 26. elokuuta 2019

Kaappien siivoilua

Vaikka hellelukemat ovat keikkuneet lämpömittarissa, on silti ollut syksyinen fiilis. Aamuisin olen joko pyöräillyt kuntosalille tai pienen matkan saattanut lapsia kouluun. Matkalla saa katsella heräävää kaupunkia ja säheltää ison ryhmän, autojen ja pyörien mukana. Aamulla lämmikkeenä ollut farkkurotsi on aamupäivään mennessä jo täysin turha kapistus. Tykkään pari vuotta vanhasta takistani kyllä niin paljon, että pitäisin sitä jo mielelläni aamusta iltaan. ;) Onhan se toki kiva, että on vielä lämmintä. Lapsilla ei mene aamuisin pukeutumisessa kuin sekunti, kun pelkällä teepparilla vielä tarkenee hyvin. Räntäsateella tai lumituiskussa saa sitten pukeutua taas, ihan kyllästymiseen asti... :D

Olen siivoillut oikein urakalla vaatekaappeja, niin lasten kuin minunkin. Niin iso kasa vaatteita meni kierrätyskeskukseen. Lapset kasvavat kohisten ja niitä pieniä vaatteita tulee vastaan aika usein. Muutamat kesävaatteet annoin jo ystävättären lapselle koska tiedän niiden olevan jo liian pieniä ensi vuonna. Samaiselle perheelle on mennyt aiemminkin muksujen vaatteita ja on aina kiva laittaa tavaroita kiertoon. Oi, että Suomessa asuessa nautin kirppiksistä ja varsinkin lastenvaatekirpputoreista, tuli tehtyä usein tosi hyviä löytöjä. Täällä meilläpäin ei ole oikein kirpputoreja. Ulkoilmatapahtumissa on toisinaan mahdollisuus varata myyntipöytä.
Tuntui hyvältä saada omaa vaatekaappia pienemmäksi. Tänä syksynä sitä ei tarvitse taas täyttää äärimmilleen uusilla vaatteilla. Jos jotain tarpeellista tulee vastaan niin hyvä on. Ainakin farkut tai muut pöksyt aion ostaa syksyä sekä talvea ajatellen. Pitäisikö hommata sellaiset bootcut-lahkeiset farkut? ;) Kuntosalille voisi hankkia uudet lenkkarit, edelliset ovat jo aika vanhat. Ja lapsille voisi ostaa koleita syksyaamuja varten kivat toppaliivit.


Mutta vielä on lämpöä sekä aurinkoa ja toppaliivit sun muut ovat ihan turhia kapistuksia. Vielä tarkenee jonkun aikaa teepparilla ja kevyillä vaatteilla. Ihana tunne, kun vaatekaappi on kevyempi ja lastenkin laatikot on käyty lävitse. Tietää taas paremmin, että mitä siellä on.


Mukavaa maanantai-iltaa!
Oletko karsinut vaatekaappisi 
sisältöä ja laittanut käyttämättömiä 
vaatteita kiertoon?

2 kommenttia:

  1. Viime syksynä sain aika kivasti siivottua. Käytöstä poistetut vaatteet ja muut tavarat vein kipparille. Nyt pitäisi taas varata pöytä, kun on kertynyt kaikenlaista kiertoon laitettavaa. Mukava olo tulee, kun saa jonkun paikan siivottua ja saa sinne oikeasti vähän vapaata tilaakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvä fiilis, kun saa laitettua itselleen tarpeetonta tavaraaa kiertoon ja saa hieman lisää hylly- ja kaappitilaa. :)

      Poista