tiistai 13. elokuuta 2019

Tuliaiset Kööpenhaminasta

Pirteän värikkäät käsintehdyt keramiikka-astiat saivat sekä minun, että miehen pään kääntymään kaupungilla kävellessämme. Emme voineet ohittaa kivannäköistä designliikettä vaan astuimme heti uteliaina sisään. Pohdimme ostamista muutaman päivän, emmekä heti kiikuttaneet kannua kassalle. Mutta, kun meillä on ollut tapana ostaa joku kiva tuliainen reissuilta niin tämä sai sitten olla 'se'. Tanskalaisen merkin nimi on Raawii ja ainakin kaupan hyllyiltä löytyi kannujen lisäksi myös vaaseja sekä tarjoilumaljoja. Laadukkaan oloinen, aika painava ja ihanan pirteä väri! Jos emme olisi ottaneet tätä oranssia niin kirkkaankeltainen olisi ollut heti kakkosena. :)Ihan muutamia juttuja tuli siis ostettua kotiinviemisiksi. Nämä värikkäät, villaiset, pannunaluset passaavat värien puolesta kannun kaveriksi. Edulliset aluset löytyivät Flying Tigeristä joka on suomalaisillekin varmasti hyvin tuttu liike täynnä kaikkea hauskaa.Olin pakannut itselleni mukaan vain parit tennarit sekä yhdet mustat korkokengät. Sandaalit tai vastaavat olisivat olleet myös kätevät lämpiminä päivinä. Mutta, kun ne jäivät tietenkin kotiin (meikinpesuputsarikin unohtui...kaupasta saa onneksi uusia!). Mustat, muutaman vuoden vanhat nahkasandaalini ovat pohjasta jo niin kuluneet, että päkiöihin ihan sattuu kävellessä. Eli joulupukin punaiset sandaalit tulivat ihan tarpeeseen. Tamariksen kengät ovat nahkaa ja leveät kuminauhat takaavat, että ovat kivat jalassa! Ja toki väri on taas plussaa, punainen on minun lempparivärini. :)
Oranssia ja punaista!
Kirkkaat värit taitavat olla se mun juttu.

BTW, mikä on sinun lempivärisi?
:)

2 kommenttia:

  1. Ihanan pirteitä ostoksia ! Tuo kannu on hurmaava, samoin pampulapannunaluset ja kengät tosi kauniit! Minä olen tosikko ja yksitoikkoinen, vaatteissa tykkään mustasta ja harmaasta sekä sinisen sävyistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kyllä sattui silmään kaikki tosi värikäs. Voi olla, että nurkan takana oleva syksy on syy siihen. :) Pampula-alusen päälle voi laittaa vaikka teepannun. Mukavaa torstaita sinulle! :)

      Poista