Lapset painivat etäkoulutehtäviensä parissa ja ilmeisesti minun apuani ei nyt tarvita. ;) Eli oiva hetki olla hetki koneen ääressä ja tulla jakamaan hieman kuvia. Toissa viikonloppuna väsäilimme parit bbq-broileripizzat ja olivat aika jättimenestys! Nälissämme söimme monta palasta ja seuraavan päivän lounaalle jäi vielä tosi paljon. Omasta mielestäni kylmä pizza on myös hyvää eli ei todellakaan haittaa, että pizzaa jää seuraavaksi päiväksi. ;)
POHJA
25 g hiivaa
2 dl kädenlämpöistä vettä
1/2 tl suolaa
1/2 dl oliiviöljyä
5 dl vehnäjauhoja
Liuota hiiva veteen ja sekoita joukkoon muut
ainekset. Vaivaa taikina kimmoisaksi ja anna
kohota liinan alla lämpimässä
paikassa n. 30 min.
TÄYTTEET
Paseerattu tomaattisose
Broileri
BBQ-kastike
Mozzarella
Oliiviöljyä päälle
250 asteisessa uunissa n. 15 min.
Tässä kuvassa ei taida olla vielä BBQ-kastiketta, näyttää niin vaalealta.
Sitäkin voi lisätä oman maun mukaan. :)
Mitäs sinun huhtikuiseen maanantaihin kuuluu?
Tänään keskiviikkona ennen yötä, niin odotan, että leipäkoneen aamiaisleipä valmistuu. Blogiin tein pienen jutun omista siemenkasvatuksistani ja kun innostuin kutomaan Luca-pojalle (1v) kesäksi neuletakin. Löysin vain niin ihanaa lankaa. Ja muuten pizzaa teen usein meillä ja gluteeniton pizzan pohja onnistuu hyvin leipäkoneella, kun vaivaa.
VastaaPoistaPitääkin käydä heti lukemassa uusin postaus. :) :) Ja tuoretta leipää aamiaiseksi, mikäs sen parempaa, nam!
Poista