Meidän keksikakun pohjana oli Eierplätzchen-paketti (suora suomennos=kananmunapikkuleivät)
**********
Kostutuksena mehua
**********
Koristeena ihania strösseleitä, vadelmia sekä pensasmustikoita
**********
Täytteenä vaaleanpunaiseksi värjättyä kermavaahto-tuorejuusto -seosta.
**********
(Vatkasin kermaa hetken ja heitin sekaan Sahnefestiä eli kreemijauhetta joka tukevoittaa kermaa. Kun kermavaahto oli melkein valmis lisäsin hieman tuorejuustoa sekä vaniljasokeria +sokeria.)
**********
Alimmainen keksirivi pysyy paikoillaan, kun jokaisen keksin pohjalla on hieman kuorrutusta.
**********
Valmistimme 'kakun' jo edellisenä päivänä,
mutta koristeet laitoimme juhla-aamuna.
Oletko kokeillut tällaistä helppoa tarjottavaa? Nämä Eierplätzchenit maistuivat muuten kekseiltä joita käytetään (= Löffelbiskuit, Savoiardi) yleisesti tiramisu-jälkiruoassa. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti