keskiviikko 3. marraskuuta 2021

Kylmä marraskuun alku
























Nyt voi sanoa, että pyörän satulassa tulee pikkuinen vilu, jos päällä on joku ohut, nopeasti naulakosta napattu takki. Kaulaan kiedottu huivi ja sormikkaat eivät tunnu enää olevan liikaa. Uusi kevyttoppatakki on kaivettu myös naulakkoon etualalle. (Lapsillekin tilattu uudet kevyttoppikset! He eivät suostu tunkemaan pyöräilykypärän alle pipoa, mutta kauluri ja käsineet sentään löytyy. ;) )

Tuntui, että lämpimähkö syksy vain jatkui ja jatkui ja mietin moneen otteeseen, että koskakohan viitsin hakea saapikkaat kellarista. Lenkkarit jalassa viipellän menemään niin fillarilla kuin miehen kanssa iltalenkillä. Kumisaappaat voisivat olla kyllä tarpeen. Edelliset saappaat maksoivat n. 9 € ja olivat aivan hutiostos. Toinen saappaista painaa ikävästi nilkkaa ja kuljen ne jalassa hieman kömpelösti. Että vaikka sataisi, ne lenkkarit ovat sata kertaa mukavammat...

Kun pyöräilin aamulla paikkaan jossa käyn auttamassa ja työskentelen vapaaehtoisena, oli niin pirtsakka keli ja mieli virkistyi kummasti. Olin aika väsynyt aamulla, mutta viimeisetkin unihiekat lensivät silmistä, kun poljin kypärä vinossa ja ihmettelin aamun vilinää. 

Tänään bongasin myös, että saamme uusia naapureita! Edelliset naapurit muuttivat kuulemma omakotitaloon, katsotaan millaisia tyyppejä nämä uudet ovat. :)



Mukavaa keskiviikkoa, pysytään lämpimänä. 🧡



 

2 kommenttia:

  1. Hauskasti samoja kasveja ja kurpitsoja sinulla kuin minullakin 😃Yöllä tulimme kotiin ja onneksi oli jo talvirenkaat, kun paikka paikoin oli liukastakin. Jotenkin on ilmanala kylmentynyt ollessamme reissussa. Talvi tekee tuloaan ja kyllä lämpimämpää vaatetta ja kenkää nyt jo tarvitaan.
    Toivottavasti saatte mukavat uudet naapurit 👍
    Viihtyisää sunnuntai-iltaa teille ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä oli varmasti ihana ja antoisa matka. Mukavat matkamuistelot kantavat yli pitkän, pimeän jakson. 💕😊 Tänään olemme ulkoilleet sekä laittaneet parvekkeelle valoja. On jo niin pimeää, että piti saada piristystä. Mukava katsella valaistua parveketta, kun tulemme pimeällä kotiin. Mukavaa alkavaa viikkoa. 😊🍁🍂

      Poista