perjantai 11. helmikuuta 2022

Viime viikonlopun hotellireissu & ystävänpäiväsuunnitelmat

Heipä hei! Ja tuntuukin tosi pitkältä ajalta, kun olen viimeksi blogiin kirjoitellut. :) Mitään ihmeellistä ei ole tällä viikolla tapahtunut, mutta jostain syystä olen jättänyt blogin rauhaan. Ihanaa, että on jo perjantai, olen nimittäin ollut tällä viikolla todella väsynyt. Johtuisiko väsymys sitten kurjasta sadekelistä joka on piinannut monta päivää...Tänään lupasin viedä muksut kouluun autolla, että ei tarvitse läpimärkänä istua oppitunneilla. Ja kun katsoo ikkunasta ulos, ei oikein tekisi mieli tehdä yhtään mitään.

Mutta jos mitään muuta en tänään tee, niin ainakin pitää käydä vaihdattamassa uusi paristo autonavaimeen. En käytä autoa välttämättä joka päivä ja nyt, taas aamulla se muistutti itsestään, kun kojelaudassa vilkkui huomioteksti, että avaimen paristo on loppumassa. Kun haen lapset koulusta voimme koukata autoliikkeen kautta. (Ei kuulemma saa/pysty vaihtamaan sitä itse.)

Viime viikonloppu oli ihana ja rentouttava. Saimme nauttia maukkaasta ruoasta, mukavasta asiakaspalvelusta sekä uimisesta. Kävimme myös pitkällä kävelyllä ja kaikin puolin oli todella mukavaa. Tällaisia pieniä irtiottoja arjesta pitäisi tehdä useammin! Siihen ei vaadita kuin suht läheltä joku kiva hotelli ja oma perhe mukaan tai sitten vaikka kaksin miehen kanssa. :) (Niin ja näin korona-aikana uikkarin ja hammasharjan lisäksi piti olla mukana tuore koronatesti sekä koronarokotukset oli oltava kunnossa.)

Ja miten voi olla, että hotellin lakanoissa tulee nukuttua niin hyvin? Vai johtuiko se täydestä vatsasta sekä kaikesta uimisesta? 

Viikonloppuna taas lasten harrastuksiin kuskaamista ja, jos huomenna kävisi ostamassa farkut. Lempparifarkut sanoivat sopimuksensa irti tänä aamuna! (Pitäisi kai omistaa useammat lempparifarkut, että tulisi vaihtelua. ;)) Ja maanantaina, ystävänpäivä alkaa aamiaisella ystävän kanssa. Tosi ihanaa, että ystävä ehdotti yhteistä aamiaista. Ja lapsille ja miehelle olen ostanut jo pienet lahjat (=suklaata kaikille ja miehelle grillaukseen liittyvä juttu, jota hän ihaili muutama päivä sitten näyteikkunassa.) Olen ostanut myös Lidlistä sydämenmuotoisia macaron-leivoksia, näyttävät niin ihanilta! Onkohan niitä Suomen Lidleissä? Kannattaa ostaa, jos löytyy.Tulppaaniterveisin & mukavaa viikonloppua!p.s. Postaus kirjoitettu aamulla, mutta unohdettu julkaista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti