maanantai 21. helmikuuta 2022

Kevätkukat kaatosateen armoilla


















Kun vettä ja räntää sataa taivaan täydeltä parvekkeen kukat ovat vaihtuvan sään armoilla. Välillä hukkuvat veteen ja toisena päivänä ruukut pitää nostaa sisälle kovan myrskyn takia. Parisen viikkoa takaperin minun lempparisiilikoriste sekä pari lyhtyä menivät tuusannuuskaksi. (=Tuulenpuuska riepotteli ja heitti pöydältä alas.)

Mutta hei, miten kivoilta nuo kirkkaankeltaiset narsissit näyttävätkään ja jouluruusukin jaksaa vielä kukkia. Se on saanut jo vähän osumia, mutta on vielä 
ihan sievä. Äitini tykkää jouluruususta kovin ja on niin kade kukkien hinnoille täällä Saksassa.

Kevätesikot ovat myös lemppareita ja tuo violetti on kyllä tosi magee!


-----------------------------------------------------


Terassikalusteiden pehmusteet löytyvät suuresta polyrottinkiarkusta. Ja nyt arkun ympäriltä löytyy metritolkulla narua....Kansi aukeili tämän tästä ja ennen kuin kerkesit huomata koko asiaa, olivat pehmusteet 
kastuneet jo läpimäriksi. Alakerran kylppäri toimi kuivatuspaikkana...



Minä olen jo ihan valmis kevääseen! :D
Suomeen on luvassa taas kunnon lumisateita. Alkaako lumityöt jo riittämään vai saako mielestäsi lunta sadella vielä vaikka vappuna? ;)



 

2 kommenttia:

  1. Voi kun täältäkin jo saisi kevätkukkia. Voihan niitä jossain puutarhaliikkeissä jo olla, mutta ruokakapoissa en ole nähnyt eli eivät ole minun tielleni vielä osuneet. Eikä niitä ulos vielä voisi laittaakaan. Talvi jatkuu ja lunta saa minun puolestani tulla, vaikka teen lumityöt joka toinen viikko oman lisäksi myös tyttären rakennuksella.
    Tänään oli niin viehättävä aurinkoinen kevätpäivä. Huomenna laskiaissunnuntaina olemme menossa toisen tyttären ja pojan perheen kanssa laavulle makkaranpaistoon.
    Mukavaa lauantai-iltaa teille ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, miten kuulostaa mukavalta! Perheen yhteinen retki. 🤍🤍 Ihanaa laatuaikaa rakkaiden kanssa, luonnon äärellä. 🥰

      Poista