maanantai 11. joulukuuta 2023

Joulukalenteri 2023, 11. luukku: Tonttutrio





Guten Morgen alle zusammen!

Myssyjen alla piilotteleva, hieman totiselta vaikuttava tonttutrio majailee meidän supervärikkään tekokuusen vieressä. He ovat kuusen vartijoita. He katsovat, että milloin niitä lahjoja kuusen alle tulee ja kenelle ne kaikki paketit ovat. Kuusen alla on piilossa muutama joulupaketti ja ne avataan ennen reissuun lähtöä. Suomeen emme roudaa mitään vaan avaamme kaikki jo ennen aattoa. Olen kuullut Joulupukilta, että on ihan alright toimia näin. ;)

Pitkäjalkaiset tyypit ovat toissa vuoden lahja ystäviltämme ja pienemmän tontun olemme saaneet monta vuotta sitten minun tädiltäni sekä hänen mieheltään. Kaikilla kolmella on lakki silmillä ja pyöreät, suloiset nenät. Ovat varmaan sisaruksia. Näin ainakin uskon. Meillä on paljon koristeita ja minun mottoni on jouluna, että mikään määrä koristeita tai väriä ei ole liikaa. ;) MORE IS MORE!

Tälle viikolle on luvassa töitä ja ystävien tapaamista. Ja perjantaina on vuorossa taas yhdet pikkujoulut! Eli kekkereitä riittää jokaiselle viikonlopulle, eli hauskaa taas luvassa. ;)







Pieni tonttukoriste kuusessa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti