maanantai 4. joulukuuta 2023

Joulukalenteri 2023, 4. luukku: Joulukuusi









Huomenta! Hyvää joulukuun ensimmäistä viikkoa. Ei ole kuin vajaa 3 viikkoa jouluaattoon ja tänään avataan jo neljäs luukku. Tälle viikolle on luvassa paljon ohjelmaa. On itsenäisyyspäivää, lasten kokeita (pitää muistuttaa lapsia lukemaan ja tsemppaamaan vielä vähän ennen lomille pääsyä), minulla on neljät pikkujoulut, on vapaaehtoistyöt siinä sivussa ja mitäs vielä? Kaikkea mahdollista mukavaa.

Pikkujouluja varten olen sovitellut vaatteita oman kaappini kätköistä. Uutta ei tarvitse ostaa, jos kotoakin löytyy. Kaikissa kissanristiäisissä ei tarvitse olla upouuttaa päällä. Tai ehkä löydän jotain käytettyä kierrätyskeskuksesta. (Syksyllä löysin sieltä kaksi mekkoa joita olen käyttänyt ahkerasti.)

Joulukuusi on kaunis ja värikäs, sama vanha tekokuusi kuin aina ennenkin. Olemme ostaneet tämän jo ehkä 8 vuotta sitten? Joskus haaveilen hieman isommasta, mutta toisaalta tämäkin passaa meille oikein hyvin. Meillä on kyllä kuusenkoristeita sen verran paljon, että voisin koristella niillä vaikka koko naapuruston kuuset! Illalla on ihana makoilla sohvan nurkassa ja tuijotella värikästä kuusta. Värivalot on ostettu aikanaan lastenhuoneeseen ja vuosien saatossa ovat päässeet muihin hommiin. Eli koristamaan meidän söpöä joulukuusta. 

Poro-tyyny on varmaankin Jyskistä (?) ja olen ostanut sen muutama vuosi sitten. Aina yhtä soma!


Kivaa maanantaita Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti