torstai 14. joulukuuta 2023

Joulukalenteri 2023, 14. luukku: Nalle kuumailmapallon kyydissä











Joulupukin apulainen, nalletonttu on lähdössä kuumailmapallolla viemään maailman lapsille joululahjoja. Tämän suloisen jättikokoisen koristeen ostin viime vuonna. Kun tämä ihanuus tuli kaupassa vastaan, jäin hetkeksi miettimään asiaa ja palasin kauppaan parin päivän päästä ja ostin omani. Pujotin lyhyen valosarjan koristeeksi ja huippukiva koriste ilahduttaa koko perhettä. 

Kuumailmapallon laskeutumisalustaksi sopii juuri tämä kohta, koska robotti-imuri tykkää käydä imaisemassa sähköjohtoja aina tuossa tv-tason nurkalla. Pöytälampun sekä kaapin alla oleva johto ovat imurin suurinta herkkua. Ei auta edes se, että olemme tallentaneet imurille uuden reitin. (Ehkä teimme sen väärin.)

Lasipöydällä on myös yksi tämän vuoden joululahjoista. Sain tuon suloisen keramiikkarasian rakkaalta ystävältä. Sinne olen piilottanut vähän suklaata...


Kivaa torstaita sinulle, 10 päivää jouluun!!! Mitä jouluaskareita on vielä tekemättä? Niin ja ei se haittaa, vaikka jäisikin tekemättä. Joulu tulee siitä huolimatta. :)



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti