lauantai 23. joulukuuta 2023

Joulukalenteri 2023, 23. luukku: Joulukortit 2023













Joka joulu ne lämmittävät ihan yhtä paljon. Tulkoot niitä monta tai muutama, isoja tai pieniä. Lämmittää sydäntä aina yhtä paljon. Ja ei, en puhu joululahjoista vaan joulukorteista! Olen kortti-ihminen ja lähetän Suomeen synttäri- ja joulukortteja ja usein myös ystävänpäivänä sekä pääsiäisenä. Eli kortteja tulee ja menee! Näin joulun alla on kiva lukea ystävän terveiset ja ihailla kaunista kuvaa. Näissä kuvissa ei muuten ole meidän kaikki tämän vuoden joulukortit. Eli olemme olleet aika onnekkaita. Iso sydän sille.

Tänä vuonna lähetin Suomeen noin 30 korttia ja yhden muualle Eurooppaan. Ja monta, monta korttia annoin ystävilleni täällä kotikaupungissa, mutta niitä en lähettänyt vaan annoin saajalle suoraan käteen. Tämän vuoden kortit olivat eri kaupoista, mutta ensi vuonna varmasti taiteilen taas itse. (Useimpina vuosina olen askarrellut itse. Tykkään näperrellä.:))

Paljon iloa postikorteista!

Joulukortteihin voi palata uudestaan koko joulun ajan ja muutamat kivat runot ja värssyt voi tallentaa vaikka puhelimen muistiin ensi vuoden kortteja ajatellen. (Jos oma runosuoni ei syki!)

Iloista aatonaattoa sinulle. Onko koti täynnä joulutohinaa? Muista myös nauttia, kuunnella jouluradiota ja älä unohda nauttia glögiä kaiken puuhailun lomassa. :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti