keskiviikko 20. joulukuuta 2023

Joulukalenteri 2023, 20. luukku: Lumiukko-lasinaluset

Keskiviikkoterkkuja & 4 yötä jouluun! Katsokaa nyt miten ihanat lasinaluset! Ystäväni on kyllä taitava. Hän virkkaa sekä askartelee mielellään ja hänellä on aina useampi upea projekti menossa yhtä aikaa. Ja on hän ennenkin lahjonut minua omatekoisilla lahjoilla. (Pari vuotta sitten paketista löytyi tumma kaulahuivi ja kuviolliset kämmekkäät. Tosi ihanat nekit!) Käsistään taitava taikoo jouluun ja muihin juhliin vaikka mitä. Hänellä on vihreänsävyinen päiväpeite jonka hän virkkasi parivuoteensa sänkyyn koronavuosina. Eli hyvin aikaansaava käsityöläinen. :) 










Oletko sinä virkannut tai neulonut joululahjoja? Tai muuten tehnyt itse lahjoja? Kerro kommenteissa. 

2 kommenttia:

  1. Hauska idea. Toivottavasti muistan ensi kesänä. Joululahjoja kannattaa aloittaa tekemään kesällä tai ainakin suunnittelemaan. Neuloin alkusyksystä kaksi tonttua (ns. Kantenhocker), jotka voivat istua hyllyn reunalla ja marraskuussa villapaidan 8-vuotiaalle, 80% villaa, pesukoneessa pestävää. Villa on parasta täkäläisinä kosteankalseina talvina.

    VastaaPoista
  2. On hyvä idea aloittaa joululahjojen valmistaminen jo kesällä. Ei tule hoppua ja kerkeää tehdä vähän enemmän. Iloista joulua Sinulle! 😍🎄🎁🎅

    VastaaPoista