-

-

torstai 4. toukokuuta 2017

Kukkia ja juustoveitsiä


~ Tulppaanimeri ~


Ilmat eivät ole suosineet, kuten ei kai Suomessa tai monessa muuussakaan paikassa Euroopassa. Liian aikaisin tuli ne ihanat, ekat, lämpimät päivät. Tuntuu ihan rankaisulta nämä kylmät sadekuurot niskassa, kun kerkesimne iloita jo +20 asteen päivistä. Noh, on se kevät ennenkin saapunut, pikkuisen myöhemmin ehkä, mutta kuitenkin. Olen ostanut jo aika paljon kesävaatteeita (reissua silmällä pitäen...), mutta saavat vielä hetken odotella kaapissa. Varmasti kerkeän niitäkin käyttää. ;) 

Yleensä en ole ostanut näin aikaisin kesävaatteita vaan pitkin kesää kenties jotakin tarpeellista. Joskus, kun niitä uusia shortseja ei ole todellakaan tarvinnut hankkia, kun farkut olleet paljon sopivammat ja säänmukaiset. ;)

Odotan kovasti, että sää lämpenisi edes sen verran, jotta voin pukea keveät kuviohousuni! Kiva löysähkö malli ja nauhalla vyötärön kiristys. Ihan perusmarketista löysin! Pitääpä laittaa kuva (siis hengarissa... ;))!


Kuvissa uutukaiset juustoveitsemme!
Kiva pakkaus ja kaunis muotoilu. Tykkään! (Tässä tuli tälläinen lahjavinkki, ihan vahingossa, hah!)


Nyt on omppustruudelia syöty joten ei ehkä juustoa tee mieli. Mutta veitset tulevat olemaan kovassa käytössä!

Ja kohta hakemaan muksut koulusta. :)


4 kommenttia:

  1. Ihania kukkia....ja ihanat juustoveitset.....Nuo veitsien kahvat ovat kauniit ja ihana muoto! Tahtoo kanssa tuollaiset =D

    VastaaPoista