keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Last Saturday...(illallinen ystävien luona)




Herkulliset alkupalat odottavat nälkäisiä suita...












Perunasalaatti on yksi suosikeistani!






Olen varmasti ennenkin blogin puolella jakanut kuvia illanvietoista tai lounaista ystäväperheen luona. Heillä on kaunis vaalea asunto, iiisolla parvekkeella jossa kelpaa kauniina kevätpäivänä istuskella. Meidän poppoo oli kutsuttu heidän luokseen grillailemaan ja viettämään mukavaa iltaa yhdessä. Ystävätär on valtavan hyvä kokki ja tykkää leipoa ja laittaa, joten koskaan ei tarvitse lähteä kotiin nälkäisinä. ;) 

Ja koska vinkkivitosia on kiva jakaa teille lukijoillekin ja itsellekin pistää korvan taakse muistiin, on kiva laittaa näitä kuvia blogiin myös. Itse ainakin inspiroidun muiden kauniista kattauksista ja tarjoiluista. Esimerkiksi tuo pihvitomaatti-mozzarella-alkupala tulee heti käyttöön! Ei aina tarvitse salaattia yhdistääkseen nämä kaksi herkkua toisiinsa. :)



Pääruoka tuli grillin kautta ja alkupaloja oli jos jonkinlaista.


8 kommenttia:

  1. Oi Oi mitä herkkuja!
    Kivaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Mä en kestä.....ihania herkkuja...

    VastaaPoista
  3. Oi miten kauniita ja ihania herkkuja! Onko perunasalaatti saksalainen vai suomalainen? Saksassa saa aina niin hyvää perunasalaattia.
    Iloista viikonloppua 😊 T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulisin, että resepti ja näin ollen pottusalaatti oli suomalainen, kun ystävätärkin on. Saksalaiset todella osaavat perunasalaatin taiat ja onhan se herkkua vaikkapa liharuoan kanssa. Iloista viikonloppua Sinullekin! 😊

      Poista