-

-

keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Last Saturday...
Alkupalat odottavat nälkäisiä suita...
Perunasalaatti on yksi suosikeistani!Olen ennenkin blogin puolella jakanut kuvia illanvietoista tai lounasta ystäväperheen luona. Heillä on kaunis vaalea asunto, iiisolla parvekkeella jossa kelpaa kauniina kevätpäivänä istuskella. Meidän poppoo oli kutsuttu heidän luokseen grillailemaan ja viettämään iltaa yhdessä. Ystävätär on valtavan hyvä kokki ja tykkää leipoa ja laittaa, joten emme koskaan lähde kotiin nälkäisinä. ;) Koska vinkkivitosia on kiva jakaa teille lukijoillekin ja itsellekin pistää korvan taakse muistiin on kiva laittaa näitä kuviä tänne blogiin. Itse ainakin inspiroidun muiden kauniista kattauksista ja tarjoiluista. Esimerkiksi tuo pihvitomaatti-mozzarella -alkupala tulee heti käyttöön!! Ei aina tarvitse salaattia yhdistääkseen nämä kaksi toisiinsa.


Kuohat kylmässä...


Pääruoka tuli grillin kautta ja alkupaloja oli jos jonkinlaista.
8 kommenttia:

 1. Oi Oi mitä herkkuja!
  Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Mä en kestä.....ihania herkkuja...

  VastaaPoista
 3. Oi miten kauniita ja ihania herkkuja! Onko perunasalaatti saksalainen vai suomalainen? Saksassa saa aina niin hyvää perunasalaattia.
  Iloista viikonloppua 😊 T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisin, että resepti ja näin ollen pottusalaatti oli suomalainen, kun ystävätärkin on. Saksalaiset todella osaavat perunasalaatin taiat ja onhan se herkkua vaikkapa liharuoan kanssa. Iloista viikonloppua Sinullekin! 😊

   Poista