-

-

keskiviikko 10. toukokuuta 2017

MeikinpuhdistustaEihän tämä pikkuruinen blogini mikään kauneusblogi ole, mutta ajattelin vinkata parista uudesta ostoksesta jotka ovat päätyneet jokapäiväiseen käyttööni. Olen suosinut ihonpuhdistuksessa jo kauan vaahtopesuaineissa, eri merkkejä olen kokeillut ja aina kokenut ne toimiviksi. Tuntuu, että meikkijäämiä ei jää iholle (toki käytän kevyesti kasvovettä lopuksi, se toki auttaa asiaan) ja iho tuntuu freessiltä sen jälkeen. Olin käyttänyt jo niin kauan vaahtopesuaineita niin päätin nyt kokeilla jotakin uutta. Tai uutta ja uutta, muistan kyllä nuoruudessa on tullut käytettyä aina Nivean puhdistusmaitoa. ;) (Nuoruudessa, nyt kukaan ei ainakaan osaa arvioida kuinka vanha olen....)


Tässä L´oréalin pullossa on kätevä pumppumekanismi, koko on hyvinkin riittoisa, pullo on kaunis katsella ja hinta ei päätä huimannut! (Kemikalioliike DM:ssä tämä maksoi n. vitosen) Iho jää kosteutun oloiseksi ja iho tuntuu puhtaalta. Tuoksu ja koostumus ovat miellyttäviä. Ja tosiaan pumppupullon ansiosta annostelu on helppoa ja hygieenistä.


Olen vannonut jo iäisyyden Body Shopin silmämeikinpuhdistusaineeseen, se on oikeasti markkinoiden paras! Sitä ei tarvita pumpuliin juuri yhtään, kun ripset ja luomet lähtevät puhtaaksi. Saa olla aikamoinen Kiss-meikki ja kaikki lähtee helposti! Silmiä ei kirvele, on hellävaraista ja riittoisaa. Harmikseni meidän hoodeilla Body Shopin liikettä ei ole joten jouduin ostamaan jotakin muuta. Tällä kertaa kokeilussa Garnierin oma puhdistusneste silmämeikille. Sanotaan suoraan, että ei niin hyvä kuin BS oma, mutta ihan hyvä kuitenkin. Toki aion käyttää purkin loppuun kiltisti. Tuote ei kirvele silmissä ja on muutenkin ihan hyvä, mutta silti koen, että tämä suosikkini vie tässä asiassa voiton.

Mutta maut ovat erilaisia sekä meikki- ja ihonpuhdistustottumukset!
Pikkuvinkit tähän väliin, kuka muu vannoo BS silmämeikinpuhdistuaineen 
perään tai onko jotain muita lemppareita? Kertokaa toki. :) Olen itse kokeilunhaluinen ja vaihtelen mielelläni kyllä vaikkapa 
shampoomerkkejä tai huulipunia. Mutta täytyy tosiaan sanoa, että 
tuli kauan ostettua VAIN vaahtopuhdistusaineita sekä tietty sitä 
jo edellä mainittua BS tuotetta. :D
2 kommenttia:

  1. Oletko käyttänyt BS:n normi silmämeikinpuhdistusainetta vai sitä, millä saa myös vedenkestävän meikin pois? Muistin, että olit puhunut jo aikaisemmin tuosta Body shopin putsarista, joten ostin sen (iso valkoinen pullo vaaleansinisellä etiketillä). On kyllä ollut ihan hyvä. Itse en uskalla enää käyttää mitään silmämeikinpuhdistusaineita, joissa on öljyä, koska silmäluomet turpoaa niin hirveästi, mutta on tuo BS:n perusputsarikin ihan kohtuu tehokas. Vähän kyllä joutuu hankaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua! Nyt täytyy miettiä kumpi se on...🤔 koska ensikosketus BS silmämeikinpoistoaineeseen oli muutama vuosi sitten, kun sain ko. tuotteen kaverilta lahjaksi. Jälkikäteen astelin Suomessa BS liikkeeseen ja pyysin samanlaisen! 😅 Eli nyt en voi vannoa kumpi se on. En käytä koskaan vedenkestävää meikkiä, joten se voisi olla ei-vedenkestävä. Otanpa selvää ja guugletan BS tuotekuvia!

      Poista