-

-

maanantai 29. toukokuuta 2017

BMW WeltAutohullujen, BMW-fanaatikkojen yms. ihan ykköspaikka Münchenissä oN BMW Welt (eli BMW maailma) sekä kadun toiselta puolelta löytyvä suuri automuseo (uusia ja vanhoja malleja). Ylläolevissa kuvissa näkyy huikean hienot museorakennukset, mutta kerrotaan ensin hieman siitä BMW-maailmasta.

Matkakumppanimme olivat ottaneet selvää tällaisestä paikasta (bemarikuskeja, kun ovat ;)) ja sovimme tutustuvamme paikkaan yhdessä. Suureen, moderniin, avaraan halliin oli tuotu uusia BMW konserniin kuuluvia autoja, kalliista superkalliisiin ja jotain siltä väliltä. ;) Pääsymaksuja ei ollut ja paikassa vierähtää muutama tovi autoja ja moottoripyöriä ihmetellen sekä kenties gift-shopissa törsäillen (ostin mustan lippiksen itselleni!). Ainakin meidän muksut olivat hyvin kiinnostuneita ja varsinkin, kun osaan autoista sai hypätä jopa ratin taakse istumaan sekä samoin joitakin moottoripyöriä sai kokeilla myös. Tai siis sai istahtaa satulaan. Eli autoja ei tarvitse ostaa kokeilematta...

Paikassa kävi kova kuhina ja hyörinä. Itse tila oli jo näkemisen arvoinen ja kahteen kerrokseen mahtui kaikenlaista. Ulkoapäin rakennus oli myös hyvin vaikuttava. 

Jaoin tarkoituksella postauksen kahteen osaan koska itse museossa otin aivan valtavasti kuvia. Pitää ensin valita ne parhaimmat päältä ja sitten vastata postata kuvien kera. :)Paikan www-sivut, KLIK!
Kyllä kelpaisi ajella...
Tämä auto taisi olla se paikan kuvatuin...
Auton vieressä oli myös kamera ja mahdollisuus kuvan 
lähettämiseen suoraan someen. 

Se olikin nuorten auto-ihailijoiden suosiossa!

Tällaisia autokuvia maanantai-iltaan...4 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen paikka. Ja vielä ilmainen sisäänpääsy.😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paikka oli huikea ja iso yllätys, ettei ollut pääsymaksua. Itse museoon olikin sitten pääsymaksu ja ostimmekin perhelipun.

      Poista