-

-

keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Mudcake Wednesday!







Syötäviä paperiperhosia, lasten mieliksi 
laitoin ja ovathan ne sieviä.




Mutakakun ohje löytyi Valion sivulta, KLIK!




150 g tummaa suklaata
150 g voita
4 kpl kananmunaa
2 ½ dl intiaanisokeria (tai tavallista)
1 rkl spelttijauhoja


Sulata ensin suklaa vesihauteessa tai mikrossa.
Sekoita sulatettuun suklaaseen sokeri, voi, jauhot ja kananmunat voimakkaasti vatkaten.
Kaada taikina voideltuun vuokaan ja paista 190 asteessa 20 minuuttia.
Kakun sisuksen pitää olla vielä löysä, kun otat sen pois uunista. 
Riittää että pinta on kypsä. Kakku hyytyy sopivaksi jäähtyessään.



Hups, nyt vasta huomasin, että ohje on SUKLAAkakku nimellä 
eikä mutakakku! Koostumus on kyllä mutakakkumainen, koska 
taikinaan tulee vain ripaus jauhoja.

Kiva, helppo resepti. Varmasti makoisaa vaniljajäden kanssa....

(meidän pakastimesta ei valitettavasti jädeä löytynyt....)



6 kommenttia:

  1. Slurps! Herkullisen näköinen!
    Pitääpä kokeilla tällä ohjeella joku kerta!
    Kivaa illan jatkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kannattaa kokeilla. :) Valion sivuila paljon suklaakakku-ohjeita, tämä otettiin kokeiluun. :)

      Poista
  2. Kaunis kakku! Ihanat perhoset!
    Illanjatkoa!

    VastaaPoista
  3. Kaunis keväinen kakku! En olekaan kuullut ennen syötävistä paperperhosista.
    Lomailun ja työkiireiden vuoksi en ole ehtinyt blogivierailulle. On näköjään paljon luettavaa. Kivaa!
    Keväistä torstaita täältä hyisestä Suomesta sinne Saksaan! T.Maija Myrskyluodolta

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti sää viimeinkin muuttuisi keväiseksi myös Suomessa! Toivoa sopii, että kesä kestäisi sitten pidempään...mukavaa torstaita, terkkuja Suomeen! 😊

    VastaaPoista